Minden igényt kielégítő betegszállítás Budapesten

Betegség sokféle lehet, ahogy a beteggel való bánásmód is különbözhet. Az elesettség állapotában fontos, hogy a kezelésre szoruló páciensek megkapják a maximális törődést és gondoskodjanak kényelmükről. Itt jövünk mi a képbe! Gyakorlott  mentőtiszt- és mentőápolóinknak köszönhetően az Ön vagy a hozzátartozója rövid idő alatt jut el belföldi vagy külföldi gyógykezelésére. Biztosan elégedett lesz szolgáltatásainkkal, ha elérhető áron Budapest legmodernebb mentőautóflottájával utazik a szükséges kontrollvizsgálatokra.

[wp_ad_camp_1]

Az Aranyszív Ambulance Kft. professzionális betegszállítás Budapesten és az ország egész területén lehetővé teszi, hogy az ülő- és fekvőbetegek eljussanak a terápiás kezelésekre anélkül, hogy a szállítás is egy gondot jelentsen! Mi megfizethető áron biztosítjuka színvonalas egészségügyi ellátást légkondicionált mentőautóinkban szakképzet mentőápolók közreműködésével. A gyógyulás szempontjából elengedhetetlenek a komfortos körülmények, melyek közvetve ugyan, de segítik a felépülést. Forduljon hozzánk bizalommal, és szükség esetén tárcsázza ügyfélszolgálatunkat az alábbi telefonszámokon: 0670-9058605, 0630-4258030, 06204328794. Napi 24 órában rendelkezésére állunk! Speciális kérések – például több kísérő utaztatása – esetén előre egyeztetve megállapodhatunk. „Aranyszívű” kollégák készséggel válaszolnak a megrendelésekkel kapcsolatos kérdésekre!

A mozgásukban korlátozott emberek méltóságának megőrzése alapvető feltétel a betegszállításaink során. Fő ismérvei a szakszerű ellátás és korszerű felszereltség, ezért kétség sem férhet hozzá, hogy ajánlatunk az Ön számára nagyszerű lehetőség, ha saját magát vagy szeretteit szeretné jó kezekben tudni. Az Aranyszív Ambulance Kft. felelősséget vállal a kórházból kórházba, illetve más, gyógykezelést szolgáló helyekre való szállítás 100%-os biztonságáért. Optimális feltételekkel várja ügyfeleit, hogy akár hosszabb távra szerződve lehetővé váljon a páciensek nyugodt, higiénikus körülmények között történő utaztatása. Képesített, munkájuk iránt elkötelezett munkatársak figyelnek rá, hogy menet közben az utasok elégedettek legyenek a kiszolgálással. Igényeiknek megfelelően járunk el, alkalmazkodunk kívánságaikhoz!