Bolti lopás megelőzés üzlettulajdonosoknak

Nincs annál bosszantóbb, mint amikor az üzlettulajdonos felfedezi, hogy boltjában lopás történt. Ha pedig nem rögtön a helyszínen kapják el a tolvajt, akkor igen kicsi rá az esély, hogy a későbbiekben meglesz.

Bolti lopás védelem érdekében szükséges megtenni a szükséges lépéseket, még akkor is ha korábban nem történt lopás az üzletben, hisz jobb félni, mint megijedni. A lopás megakadályozásának számos módja van, csak ki kell választania a leginkább Önhöz illőt. Bizonyára Ön is látta már ruhaüzletekbe, webáruházakba belépve a toronyszerű szerkezeteket, melyek lopás esetén hangos sípolásba kezdtek. Ezek az áruvédelmi kapuk, melyek nagyon népszerűek az üzlettulajdonosok körében. Több színben is kapható, így a bolt dizájnjához is illeni fog, ezenkívül a méretét is ki tudja választani. Az áruvédelmi kapu működési alapelve az, hogy az antennába beépített detektorok létrehoznak egyfajta térerőt a rádiófrekvenciás jelek kibocsátása lévén. Ezen a térerőn kell a vásárlóknak áthaladnia. Az üzletekben a termékeket etikettekkel, áruvédelmi címkékkel kell ellátni, melyeket az áruvédelmi kapuk érzékelnek. Ezeket az etiketteket, vagy áruvédelmi címkéket a termékek kifizetése során távolítják el. Ha a vevő fizetés nélkül akar távozni a terméken lévő etikett vagy áruvédelmi címke beriasztja az áruvédelmi kaput, mikor a vevő távozna.

Ma már számos áruvédelmi címke elérhető, melyek közül a különféle igényű üzlettulajdonosok válogathatnak. Akadnak leszedhető mágnesek, kemény áruvédelmi címkék vagy öntapadós áruvédelmi címkék. Bármit is válasszon, biztosan meg fogja nehezíteni a bolti szarkák dolgát, akik kétszer is meg fogják gondolni, hogy eltulajdonítsanak – e bármit is a boltból. Nézzen körül az aruvedelem.amersec.hu weboldalon.