Bőr analizátor készülékek!

Fontos lehet, hogy tudjuk kinek milyen a bőrtípusa! Hiszen kozmetikai vagy orvosi kezeléseknél különböző bőrtípusra, különböző kezelés javallott, és csak akkor tudjuk maximális hatékonysággal biztosítani ezt, ha tudjuk, milyen bőrtípussal van dolgunk.

[wp_ad_camp_1]

Azoknak, akik többet szeretnének megtudni bőrük állapotáról, segítségére lehet ez a készülék.

A bőr analizátor készülék  a legújabb Bioelektromos Technológiával azonnal felméri a bőr állapotát a test bármely részén.
Három tulajdonságot vizsgál: víztartalmat, zsírtartalmat és bőrfeszességet.
A mért eredmények grafikus formában jelennek meg az LCD kijelzőn.  Testtájéktól függően bőrünk

hidratáltsága illetve zsírtartalma különbözhet, ezért az egyes testrészek ápolására fordítandó módszerek is eltérőek lehetnek. A bőranalizátor alkalmazásával naprólnapra nyomon követhetjük bőrünk, vagy

vendégeink bőrének egészségi állapotát. Talán fontos lehet, a masszőrnek ha van egy ilyen kis készülék a keze ügyében mert segítséget

kaphatunk ahhoz is, hogy megtaláljuk a vizsgált bőrnek a leginkább megfelelő olajokat, kozmetikumokat, krémeket. Ezenkívül segít a megfelelő masszázsterápia kiválasztásában.
A készülék ajánlható mindenkinek, akár otthoni használatra is alkalmas. Káros mellékhatása, illetve ellenjavallata nincs, bármilyen korú páciensnél alkalmazhatjuk őket.

A gép tulajdonságai:
Egyszerű, 3 gombos vezérlés,

Pontos idő kijelzése

Beépített ébresztő óra

Könnyen leolvasható LCD kijelző

Szemléletes, grafikus eredményértékelés

Csúszásmentes kialakítás

Praktikus formatervezés, kis méret

Energiaforrás: CR2032es lítium elem (3Vos)

Elem élettartam: legalább 600 mérés

Automata kikapcsolási funkció

Ilyen és ehhez hasonló készülékek elősegítik a kozmetikai, illetve akár a gyógykezelés hatékonysgát, ezzel növelve a páciensek elégedettségét.