Bőr analizátor készülékek!

Fontos lehet, hogy tudjuk kinek milyen a bőrtípusa! Hiszen kozmetikai vagy orvosi kezeléseknél különböző bőrtípusra, különböző kezelés javallott, és csak akkor tudjuk maximális hatékonysággal biztosítani ezt, ha tudjuk, milyen bőrtípussal van dolgunk.

Azoknak, akik többet szeretnének megtudni bőrük állapotáról, segítségére lehet ez a készülék.

A bőr analizátor készülék  a legújabb Bioelektromos Technológiával azonnal felméri a bőr állapotát a test bármely részén.
Három tulajdonságot vizsgál: víztartalmat, zsírtartalmat és bőrfeszességet.
A mért eredmények grafikus formában jelennek meg az LCD kijelzőn.  Testtájéktól függően bőrünk

hidratáltsága illetve zsírtartalma különbözhet, ezért az egyes testrészek ápolására fordítandó módszerek is eltérőek lehetnek. A bőranalizátor alkalmazásával naprólnapra nyomon követhetjük bőrünk, vagy

vendégeink bőrének egészségi állapotát. Talán fontos lehet, a masszőrnek ha van egy ilyen kis készülék a keze ügyében mert segítséget

kaphatunk ahhoz is, hogy megtaláljuk a vizsgált bőrnek a leginkább megfelelő olajokat, kozmetikumokat, krémeket. Ezenkívül segít a megfelelő masszázsterápia kiválasztásában.
A készülék ajánlható mindenkinek, akár otthoni használatra is alkalmas. Káros mellékhatása, illetve ellenjavallata nincs, bármilyen korú páciensnél alkalmazhatjuk őket.

A gép tulajdonságai:
Egyszerű, 3 gombos vezérlés,

Pontos idő kijelzése

Beépített ébresztő óra

Könnyen leolvasható LCD kijelző

Szemléletes, grafikus eredményértékelés

Csúszásmentes kialakítás

Praktikus formatervezés, kis méret

Energiaforrás: CR2032es lítium elem (3Vos)

Elem élettartam: legalább 600 mérés

Automata kikapcsolási funkció

Ilyen és ehhez hasonló készülékek elősegítik a kozmetikai, illetve akár a gyógykezelés hatékonysgát, ezzel növelve a páciensek elégedettségét.