Budapesti hajós vacsora – erre az estére mindig emlékezni fog párjával

Van, amikor különleges alkalom kapcsán szeretné az ember meglepni párját, van, hogy csak egy romantikus gesztusnak szánja és van, aki hosszú évek vagy évtizedek után szeretné biztosítani párját, még mindig csak érte dobog a szíve. A budapesti hajós vacsoránál kevés romantikusabb program létezik. Ha részt vesz rajta, biztos lehet benne, hogy felejthetetlen élményben lesz része párjával együtt.

Vacsora hajó – Kevés annál romantikusabb dolog van, mint amikor a Dunán lágyan siklik a luxuskatamarán, fedélzetéről pedig a pár megcsodálhatja a főváros elképesztően szép kivilágított nevezetességeit. A három órás hajózás mellé még négy fogásos vacsora is jár, valamint élő zene. A program ajándékozható alkalomra, de akár lehet egy végtelenül romantikus gesztus is párja felé, bizonyítva továbbra is lángoló szerelmét. Biztos lehet benne, hogy felejthetetlen élményben lesz részük, amire még hosszú ideig szívesen emlékeznek vissza. A hajó elhalad a Duna hídjai alatt, közben pedig megcsodálhatja az éjszakai fényben tündöklő várost. A négy fogásos vacsorán többféle főételből választhat, például kacsából, marhából, de a vegetáriánus fogások is megtalálhatók a palettán, így mindenki kiválaszthatja a számára tökéletes ételeket. Közben élő zongora műsor teszi még egyedibbé az élményt. Biztos lehet benne, hogy a hajóról átszellemülve, pozitív érzésekkel távoznak majd.

Az érdeklődök a hajós vacsora kapcsán különféle csomagok közül választhatnak, így mindenki pénztárcájához és elképzeléséhez mérten választhatja ki a tökéletes csomagot. A csomagok közt találhatunk kifejezetten gyermekek számára szólót is, így a gyerekkel együtt osztozhatnak a felejthetetlen élményben. A hajó mindennap pontosan 20 órakor indul a 11-es dokkról és 23 órakor ugyanide érkezik vissza. A hajó nyáron légkondicionált, télen pedig fűtés biztosítja a kellemes hőérzetet, így minden évszakban tökéletes választás. Ahogy már említettük, a program tökéletes különleges alkalmakra, mint házassági évforduló, Valentin nap, születés, de akár alkalomtól függetlenül is tökéletes lehetőség, hogy biztosítsa róla szerelmét róla, hogy ő a legfontosabb ember az életében.