Cégkivonat azonnali letöltése online

A hiteles cégkivonatok olyan adatokat tartalmaznak, amikkel ellenőrizheti, hogy egy cég be van-e jegyezve, ki az ügyvezetője, vagy nincs-e véletlen felszámolás alatt. Nálunk több ezer cég valós adatait találja, melyek közül a cégnév, illetve cégjegyzékszám és adószám szerint böngészhet.

Cégkivonat azonnali letöltése online, néhány perc alatt megtehető a könnyen kezelhető hitelescegkivonat.com oldalról. Azonnal rendelhet közhiteles cégkivonatot, ami egy nyomtatott formátumú dokumentum, a Cégbíróság általi pecséttel van ellátva. A közhiteles dokumentumok számos cég számára szükségesek lehetnek, hisz ezek nélkül nem tudnak benyújtani egy pályázatot, esetleg a banki ügyeik intézéséhez nélkülözhetetlenek. Nálunk a nap 24órájában, kevés anyagi ráfordítással juthat hozzá az Önnek szükséges cégkivonatokhoz. Áraink alacsonyak, és nálunk biztos lehet abban, hogy a dokumentumok, a kiadás napján hatályos adatokat tartalmazzák, hisz a honlapunkról megrendelhető kivonatok a Cégbíróságokon tárolt adatokkal megegyezőek. A hiteles cégdokumentumok elérhetőek angol, német vagy francia nyelven is.

Szolgáltatásainkon belül ügyfeleink rendelhetnek hiteles-, közhiteles-, E-hiteles cégkivonatokat, valamint cégmásolatokat, névjegyeket és cégbizonyítványokat. Az Es-3 Cégkivonatok elektronikus formában igényelhető dokumentumok, melyekre leginkább a bankoknál történő ügyintézéshez van csak szükség. Ezek hatályos adatokat tartalmaznak, Es3-formátumú fájlok, amik elektronikus aláírással és időbélyegzővel vannak ellátva. Megnyitásához E-Szignó szoftver szükséges, amit ingyenesen letölthet. Nálunk a megrendelés rendkívül egyszerű, viszont ha bármilyen problémába ütközne, illetve kérdései lennének, hívja ügyfélszolgálatunkat, illetve kérje segítségünket e-mailben. Elérhetőségeinket megtalálja weboldalunkon.