Család- és bababarát Hotel

Köztudott tény, hogy az újszülöttek és a kisbabák, valamint a kisgyerekek megérzik, hogy szüleiknek milyen a hangulatuk, és átveszik azt. Így, ha az anyuka vagy az apuka feszült, kimerült, ingerült, akkor a baba és a gyerek is nyűgös lesz, főleg ha mindehhez a nyári meleg is társul. A legjobb, ha időközönként a szülők elmennek a családdal kikapcsolódni, pihenni és feltöltődni. Ám gyerekekkel, sőt kisbabával nem is olyan pihentető a nyaralás, ezért érdemes olyan helyre menni, ahol szakavatott személyekre lehet bízni a kicsiket, amíg a szülők pihennek.

[wp_ad_camp_1]

Az Oxigén Family Hotel kifejezetten család- és bababarát szálloda. Közkedvelt üdülőhelye a kisgyermekes szülőknek, mivel itt tényleg kipihenhetik a szürke, egyhangú és fárasztó hétköznapokat. Amíg a szülők kényeztetésben részesülnek egy csodás wellness masszázs vagy szaunázás közben, addig a kisbabákra szakértő animátorok vigyáznak, akik fejlesztő, színes, zenés foglalkozások keretein belül kötik le a legkisebbek figyelmét is.

A foglalkozások mellett az Oxigén Hotel fel van szerelve mindennel, amire egy kisbabának és a gyermekeknek szüksége lehet a gyerekágytól a pelenkázón keresztül az etetőszékig. A babáknak van külön pancsoló medence, baba szauna és baba masszázs is. A nagyobbacska gyerekek is megtalálják itt a szórakozási lehetőségeket. A medencében, a játszóházban vagy a szabadban. Válogathatnak az óriási játszótér, a kábelkomp, a mókus kalandpark, a gyerek KRESZ park, a lengő teke, az óriás sakk vagy a különböző sportpályák között.

Az Oxigén Family Hotel nem csak kialakításában és szolgáltatásaiban családbarát, hanem megközelíthetőség szempontjából is remek választás, mert nem kell messzire utazni a családnak. A hotel Eger mellett pár kilométerre található, csodálatos környezetben, ahol az elsődleges szempont a vendégek nyugalma és kényelme. Ha mindezeket képeken is meg szeretné tekinteni, vagy szállást szeretne foglalni, akkor keresse fel az oxigénhotel.hu honlapot.