Családi napközi az Androméda jóvoltából

A gyermeke egészséges fejlődése minden szülő számára a legfontosabb dolog az életben. Ha szeretné gyermekét jó kezekben tudni, válassza az Androméda családi napközit, ami nagy segítség lehet az Ön számára a gyereknevelésben. Az Andromédában mindamellett, hogy a gyerekek jókedvűen töltik az időt, még sok mindent tanulnak az emberi kapcsolatokról és megismerkednek az angol nyelvvel is.

Az angol jó ideje világnyelv és minél hamarabb elkezdik tanulni, annál jobban megszeretik azt.  Mindennap ragad egy kis angol a gyerekekre, így később az iskolapadban sem lesz probléma számukra a folyamatos tanulása.

A mozgás és az egészséges táplálkozás nagy szerepet játszik a családi napközi mindennapjaiban. Kizárólagosan olyan ételszállító céggel vannak szerződésben, akik a kiváló minőségű alapanyagokból, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag ételeket készítenek, úgynevezett bio étkeztetést vállalnak.

A bio ételek mindennapos fogyasztása erősíti a gyerekek immunrendszerét, nagy szerepet játszanak a csontok fejlődésében. A felelősségteljes szülők számára fontos gyermekük tudatos és egészsége táplálkozása. A családi napközibe szállított bio ételeket bárki megfizetheti gyermekének, hiszen a magas minőség alacsony árral jár.  Igény esetén vegetáriánus ételetek is tud a családi napközi szolgáltatni gyermekének, hiszen egyre több szülő kívánsága ez. w

A családi napközi igen kedvező árakkal várja az érdeklődőket, mely bárki számára könnyedén megfizethető. A napi díj tartalmazza a napi négyszeri bio étkezést, az angol órát és minden mozgással és fejlesztéssel kapcsolatos programokat.

Keresse fel az Androméda családi napközit akár személyesen is, nyerjen betekintést a napközi életébe, hogy biztos lehessen benne, hogy amíg Ön dolgozik, gyereke a legjobb kezekben van!

Forrás: Családi napközi