Családi napközi az Androméda jóvoltából

A gyermeke egészséges fejlődése minden szülő számára a legfontosabb dolog az életben. Ha szeretné gyermekét jó kezekben tudni, válassza az Androméda családi napközit, ami nagy segítség lehet az Ön számára a gyereknevelésben. Az Andromédában mindamellett, hogy a gyerekek jókedvűen töltik az időt, még sok mindent tanulnak az emberi kapcsolatokról és megismerkednek az angol nyelvvel is.

[wp_ad_camp_1]

Az angol jó ideje világnyelv és minél hamarabb elkezdik tanulni, annál jobban megszeretik azt.  Mindennap ragad egy kis angol a gyerekekre, így később az iskolapadban sem lesz probléma számukra a folyamatos tanulása.

A mozgás és az egészséges táplálkozás nagy szerepet játszik a családi napközi mindennapjaiban. Kizárólagosan olyan ételszállító céggel vannak szerződésben, akik a kiváló minőségű alapanyagokból, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag ételeket készítenek, úgynevezett bio étkeztetést vállalnak.

A bio ételek mindennapos fogyasztása erősíti a gyerekek immunrendszerét, nagy szerepet játszanak a csontok fejlődésében. A felelősségteljes szülők számára fontos gyermekük tudatos és egészsége táplálkozása. A családi napközibe szállított bio ételeket bárki megfizetheti gyermekének, hiszen a magas minőség alacsony árral jár.  Igény esetén vegetáriánus ételetek is tud a családi napközi szolgáltatni gyermekének, hiszen egyre több szülő kívánsága ez. w

A családi napközi igen kedvező árakkal várja az érdeklődőket, mely bárki számára könnyedén megfizethető. A napi díj tartalmazza a napi négyszeri bio étkezést, az angol órát és minden mozgással és fejlesztéssel kapcsolatos programokat.

Keresse fel az Androméda családi napközit akár személyesen is, nyerjen betekintést a napközi életébe, hogy biztos lehessen benne, hogy amíg Ön dolgozik, gyereke a legjobb kezekben van!

Forrás: Családi napközi