Csarnok építés jó áron

Keresse cégünket bátran a steelepkft.hu weboldalon és győződjön meg arról, hogy valóban megbízhatóak vagyunk és profi munkát végzünk, hiszen weboldalunkon megtalálhatja referenciáinkat. Reméljük, hogy a jövőben ön is hozzánk fordul és elégedett lesz szolgáltatásaink minőségével és a kiszolgálással.

[wp_ad_camp_1]

Csarnok építés jó áron elérhető a steelepkft.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk ha ön is profi csarnoképítőket keres. A Ralda-Fém Kft 2004-ben családi vállalkozásként indult el, majd néhány évvel később STEEL-ÉP Kft. néven futott tovább. A céget magántőkéből hoztuk létre és azóta is nap mint nap növekszik. Fő tevékenységünk nagyobb és kisebb vállalkozásoknak végzett építőipari munkák elvégzése. Csapatunk vállalja akár daruzott és daruzatlan acélszerkezetes csarnokok építését, és azt is tudnia kell, hogy a burkolási munkához trapézlemez vagy poliuretán hab hőszigetelési szendvicspaneleket használunk a megrendelői igények szerint. Az általunk épített csarnokokkal minden ügyfelünk igényének eleget teszünk. Arra törekszünk, hogy szerkezetekkel és burkolatokkal az épület számára legmegfelelőbb anyagokat használjuk.

Az épületek statikai és építész terveit profi és megbízható tervező csoportunk hozza létre. Minden szerkezet ami a mi kezünkből kerül ki üzemileg hegesztett, festett, helyszínen csavarozott kapcsolatokkal rendelkezik. A szerkezet típusától és igénybevételétől függően lehetséges a hagyományos festés, a tűzgátló festés vagy a tűzhorganyzás is, ha erre lenne szükség. Amennyiben még ennél is többet szeretne megtudnia  csarnok építésről, vagy megtekintené referenciáinkat, mindenképpen keresse fel a steelepkft.hu-t, hiszen itt az árakat is megtekintheti. Kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz az info@steelepkft.hu e-mail címen.