Csatlakozzon a Nautical személyzetéhez már ma!

Amennyiben olyan munkát keres, mely megfelel a képesítésének, emellett még jól is fizet, akkor egyértelműen irodánkban a helye. Folyami hajókon tölthet be olyan állást, ami megfelel tudásának és gyakorlatának. Önnek csak annyit kell tennie, hogy felkeresi honlapunkat, ahol mindig friss ajánlatok várják, majd a megfelelő pályázatra elküldni önéletrajzát és máris felvesszük Önnel a kapcsolatot.

[wp_ad_camp_1]

Jelenleg Nautical személyzetet keresünk folyami hajóra. Több pozíció is nyitott, így ha megfelel pár alapfeltételnek, akkor máris jelentkezhet. Egyik adott munka lehetőség maga a hajókapitány állás betöltése. Természetesen ez a munka megbízható, tapasztalt embert igényel, aki a feladatra tud koncentrálni, aki eleget tud tenni komoly elvárásoknak is. A hajókapitány munka több váltásban is adott, a fizetés minden esetben kiemelkedően magas. Az első és a második navigációs tiszt állás is szabad. A személyzet ebben az esetben is olyan fizetésben részesül, ami messze magasabb, mint a legtöbb fizetés idehaza.

Természetesen ahhoz, hogy valaki a Nautical személyzet tagja legyen, meg kell felelnie adott elvárásoknak. Amit kérünk elsősorban az a Rajnán és a Dunán is érvényes jogosítvány. Emellett szükséges a kiváló angol nyelvtudás is, hiszen az utasokkal és a személyzet többi tagjával profi módon kell kommunikálni mind a kapitánynak, mind a tiszteknek. A szakmai gyakorlat és a képesítés persze ugyan ilyen fontos. Mindezzel szemben, amit kínálunk az az azonnali kezdés, a határozatlan idejű szerződés, továbbá a rendkívül magas kereseti lehetőség. A szállás és ellátás a hajón biztosítva van.

Ha úgy érzi, hogy megfelel minden kérésnek, ha szívesen dolgozna folyami hajón, akkor akár máris csatlakozhat a Nautical személyzetéhez! A Crew Agency várja önéletrajzát, hogy minél hamarabb munkába is tudjon állni!