Csillagvarázs Zalakaroson, hogy a téli szünet jól múljon

Hamarosan itt a téli szünet és az évi szabadságok, melyeket érdemes kihasználni, a családdal együtt eltölteni egy kellemes program vagy rendezvény kíséretében, nem pedig otthon ülve, amit bármikor megtehetünk. Zalakaros felkészült a látogatókra és ezért nagyszerű programokat állított össze, melyek igazán szerek szabadidős tevékenységet biztosítanak a kicsik és a nagyok számára is.

[wp_ad_camp_1]

Ha szeretné magát jól érezni és a gyermeke számára egy kis meglepetéssel szolgálni, akkor töltse a téli szünet karácsony utáni napjait családjával a mindig csodálatos Zalakaroson! A népszerű fürdővárosban úgynevezett Csillagvarázs napokkal várják a gyermekeikkel érkező szülőket és a nagyszülőket. Mivel a híres fürdőváros most is kitesz magáért, érdemes egy kis kirándulást tervezni és belekóstolni a nagyszerű Csillagvarázs napokba. A program minden nap délelőtt Mini manó torna a gyermekek számára és egészséges, alakformáló aquafitness a szülők számára a fürdőben, majd ezt követi délután aquarelax, ami csodás kikapcsolódást biztosít.

Pénteken előszilveszteri éjszakai buli lesz, szintén a fürdőben, ami magába foglalja az élményfürdős bulit a Freya Band-el. Vasárnap pedig az igazi szilveszteri fürdőbulin a mindig szórakoztató Irigy Hónaljmirigy lép fel.

Zalakaroson emellett minden nap borházak, eredeti kézművesek és kirakodó vásár várja a városba látogató vendégeket a fürdő előtti sétányon, tehát ha már átfagyott a sétától, akkor egy kis finom forralt borral gyorsan segíthet a problémán. Érdemes továbbá tudni, hogy a fürdő fogadóépületében zajló összes programon való részvétel a fürdőbelépővel ingyenes, nincs külön díjszámítás. Ne feledje hát, hogy várják Önt és kedves családját az élménydús zalakarosi Csillagvarázs napok december 28-a és 31-e között!