Diavetítő gép – vissza az igazi mesékhez

Ma már sok gyerek nem is tudja, hogy igazából mit is jelent az, hogy mese. A mesének mindig volt mondanivalója és tanulsága.

Diavetítő gép azt a hangulatot hozhatja vissza gyermekeink életébe, melyet a szüleik is átéltek. A 21. század szülöttei számára teljesen természetes a televízió, tablet, laptop és az asztali számítógépek használata. Bármilyen rajzfilmet, vagy mesefilmet kedvükre nézhetnek. A régi diavetítő gépek orosz gyártmányok voltak, először fém burkolattal készültek, de ezek gyorsan felmelegedtek így lecserélték a burkolást műanyagra. Manapság diafilmek sokaságát vásárolhatjuk meg, szebbnél szebb mesékkel. Míg régebben a diafilmek hiánya jelentett problémát, addigra ma a vetítőgépeket nehezebb beszerezni. Ma már számos mese közül válogathatunk, mint pl. A három kismalac, Öregnéne őzikéje, Csizmás kandúr, Tücsök és Hangya vagy a Jancsi és Juliska diafilmek is megvásárolhatjuk, és felidézhetjük a rég idők tartalmas meséit. Az orosz modelleket csak elvétve lehet találni, használt állapotban. A közelmúltban Magyarországon újra elkezdtek készíteni vetítőgépeket, de csak Budapest és környékén beszerezhetők.

A www.jatek-webaruhaz.hu weboldaláról megvásárolhatjuk a magyar gyártmányú diavetítőgépet és hozzá illő diafilmeket. Nagyon jó családi programokat varázsolhatunk egy diavetítés alkalmával, és a gyerekeink is élvezni fogják a Magyar népmesék vagy a Süsü a sárkány mesefilm vetítését. A webshopunkból vásárolt termékeket gyors és egyszerű rendelési folyamat mellett rendelheti meg. Amennyiben sikerült kiválasztani a nekünk tetsző termékeket helyezzük a kosárba, és adjuk meg az adatainkat. A csomagokat biztonságos futárszolgálattal szállítjuk a megrendelt címre, illetve csomag automatába az ország bármely pontjára.