Díjat kapott a PEAS vállalatirányítási rendszer

A Magyar Termék Nagydíját rendszeresen odaítélik olyan cégeknek, amelyek sokat tesznek a magyar gazdaság fellendítéséért. 17. alkalommal díjaztak több céget is azok közül, akik elindultak a pályázaton.

A Magyar Termék Nagydíját a PEAS vállalatirányítási rendszer nyerte el 2014-ben, miután az Ikron Kft. pályázata bekerült a nyertes pályázatok közé. Az ünnepélyes díjátadót 2014. szeptember 3-án tartották meg, ahol hangsúlyozták, hogy a több, mint 100 pályázatból 66 darab nyerte el a Magyar Termék Nagydíját. A nagy körültekintéssel odaítélt díjat csak olyan pályázatok nyerhették el, amelyek igen nagy szerepet töltenek be abban, hogy a magyarországi gazdasági életet megkönnyítsék és fellendítsék.

Az IKRON Fejlesztő és Szolgáltató Kft. által fejlesztett PEAS Vállalatirányítási Rendszert nagy elismerés övezte, hiszen számos cég, vállalkozás vagy vállalt mindennapi életét könnyíti meg. A rendszer lehetővé teszi, hogy egy gazdasági társaság megfelelően tudjon működni és átlátható legyen. Ez minden profitorientált társaság számára olyan létfontosságú eszköz, amely segítségével gazdaságilag hatékonyan tud működni.

A fejlesztő cég tudta, hogy egy nagyszerű vállaltirányítási rendszer a PEAS, ezért is indították el a pályázaton. A Magyar Termék Nagydíját elnyerő PEAS Vállalatirányítási Rendszer így kapott egy olyan védjegy garanciát is, amely külső szemmel tekint a megalkotott szoftverre és ismeri el annak kiemelkedő hatékonyságát. A termék saját értékét növeli, és mások számára is sokat elárul a védjegy garancia.

Az elismerést és PEAS Vállalatirányítási Rendszernek odaítélt Magyar Termék Nagydíjat Hefkó Levente ügyvezető igazgató, Mizsei Viktor fejlesztési igazgató és Szalóki Szabolcs PR- és marketingigazgató vette át Bánki Eriktől, aki az Országgyűlés Gazdasági Bizottságának alelnöke. A díjátadóról az ikron.hu oldalon olvashat.