Drónt teszteltek kiszállításban Floridában és Tampában

Világszerte ismert az UPS cég, hiszen ez a legnagyobb csomagszállítással foglalkozó vállalat. Nem régibben egy drónt teszteltek futárautójuk tetejéről. A felmérés során kiderült, hogy a drón ki tudja a csomagot szállítani az idő alatt, míg a futár más kiszállítás ügyét intézi. A drón a munka elvégzése után a futárautóhoz pillanatok alatt visszatér.

Drónt teszteltek kiszállításban Floridában, valamint Tampában. Elmondható, hogy a drónok munkájának köszönhetően észrevehetően csökkenhető a csomag szállítás költsége. Ha a drónok segítenek a csomagszállításban, akkor a csomag küldés hálózatáról elmondható lesz, hogy az alacsony árak és a probléma mentes működés jellemezi. Ha az UPS cégnek sikerülne naponta legalább egy drón működését beindítani, akkor 50 millió dollárt takaríthatna meg. A drónt a tesztelés során egy futárautó tetejére helyezték, és az aljára kosarat rögzítettek, hogy az a belső terébe egy nyíláson keresztül be tudjon jutni. A futár feladata az volt, hogy a csomagot a kosárba helyezze, majd az érintőképernyő segítségével a drónt a megfelelő címre küldte.

A drónról a tesztelés során kiderült, hogy körülbelül 30 percet képes repülni, és a maximum súly, amit elbír 4,5 kilogramm. Ezzel a felméréssel sikerült az UPS cégnek fejleszteni a csomagszállítást. Látogasson el mihamarabb a www.mixpakk.hu weboldalra, hogy elolvashassa a drónok teszteléséről szóló cikket. Általunk megismerheti az ismert és kedvelt UPS csomagszállításhoz kötődő vállalatot. Ha bármiféle kérdése van a témával kapcsolatban, akkor nincs más dolga, mint tárcsázni a +36 70 336 6029 telefonszámot, vagy üzenetet írni az info@mixpakk.hu e-mail címre, és munkatársaink törekednek arra, hogy mihamarabb válaszoljanak.