Duguláselhárítás a hírhedt bórax segítségével

Egy háztartásban nagyon gyakran adódhatnak különböző problémák, mint például az, hogy eldugul a lefolyó. Sok házi olyan házipraktika létezik, amelyet kipróbálhatunk, de jobb ha tudjuk, hogy melyik a legjobb megoldás ilyen esetben. Nem kell azonnal szerelőért telefonálni, amikor sok esetben saját magunk is könnyedén megoldhatjuk a problémát.

Duguláselhárítás a hírhedt bórax segítségével könnyedén. Manapság már nagyon sok olyan termékről nem hallani, amely régebb nagyon népszerű volt, de valamilyen okból kifolyólag mára már szinte alig hallani róla. A bórax egy nagyon jó példa erre, ugyanis napjainkban nagyon kevesen használják és legtöbb esetben csak ipari célokra. A bórax, vagyis a nátrium-tetraborát már több évtizede jelent meg először a piacon, mint tisztítószer. Tudnunk kell azonban, hogy kiválóan alkalmazható a háztartásban, mégpedig duguláselhárítás céljából. Ez a megoldás nemcsak költséghatékony, hanem egyszerű és jól beválik. Nincs is más dolgunk, mint egy tölcsért tenni a lefolyóba és beleönteni egy fél liternyi bóraxot, majd leönteni két pohár forró vízzel és kész is. Az esetek többségében működik ez a megoldás és elérhető a kívánt eredmény.

Fontos megemlítenünk azt is, hogy a bórax akár kis mennyiségben is mérgező lehet, ezért kizárólag olyan helyen tároljunk, ahol a gyerekek nem férhetnek hozzá. Amellett, hogy duguláselhárításra is használható, rengeteg kémiai tulajdonsággal rendelkezik és nem hiába tartozik a legjobb tisztítószerek közé. A penész eltávolítására is kiváló és képes eltávolítani a legmakacsabb foltokat a ruhákból. Hogyha dugulásról van szó, akkor válassza a legköltséghatékonyabb megoldást és használjon bóraxot. Természetesen a makacs dugulásokhoz mindenképpen hívjunk szakembert. További információkért keresse fel a futes-gazszereles.hu weboldalt!