Duguláselhárítás a wc-ben

A duguláselhárító 3. kerület háztartásaiban gyakran végzi a wc-k dugulásának megszüntetését. Sokszor előforduló probléma ez, melyet könnyebb megelőzni, mint elhárítani, hiszen a wc-esetében a házi praktikák gyakorlatilag hatástalanok.

[wp_ad_camp_1]

A duguláselhárító 3. kerület területén profi eszközökkel felszerelkezve érkezik a helyszínre. Ezek segítségével a legsúlyosabb dugulást is hatékonyan, higiénikusan és rövid idő alatt tudja felszámolni, ez pedig különösen fontos a wc esetében. Míg a fürdőkád, a zuhany vagy a mosogató lefolyóját bolti vegyszerekkel, forró vízzel, az ecet és szódabikarbóna párosításával is ki tudjuk tisztítani, addig a wc széles lefolyócsövénél ezekkel felesleges próbálkoznunk.

A duguláselhárító 3. kerület lakóinak azt tanácsolja, a wc-pumpán kívül semmilyen más házi módszert ne vessenek be, mert a wc-csésze könnyedén megrepedhet és eltörhet. Fontos, hogy a wc-kagylóban legyen víz, mert a pumpát csak így tudjuk rendeltetésszerűen használni. Ha sikerült vákuumot képezni a lefolyócsőnél, mozgassuk fel le, érezni fogjuk, ahogyan a víz megmozdul. Ezután öblítsük el a wc-t. Ha továbbra sem folyik le a víz, hívjunk megbízható szakembert – duguláselhárító 3. kerület!