Duguláselhárítás trisóval

A duguláselhárító Maglód területén gyakran találkozik olyan problémával, melyet a vízkőlerakódás okoz a mosdó, a zuhanyzó vagy a mosogató lefolyójában. Ezekben az esetekben sokszor nincs is szükség szakemberre, mert a dugulás otthon is elhárítható a megfelelő módszerekkel.

[wp_ad_camp_1]

A duguláselhárító Maglód és környékén nap mint nap dolgozik zsíros, vízköves lerakódások miatt eltömődött lefolyókkal. Az ilyen típusú dugulások kezdeti fázisában a probléma még házilagosan is orvosolható, ehhez az egyik legnagyobb segítséget a trisó jelenti. Bár a boltok polcain tucatjával sorakoznak a lefolyótisztító szerek, a már fennálló dugulásokkal szemben hatékonyabbak lehetünk, ha a jóval olcsóbb trisóval próbálkozunk.

A duguláselhárító Maglód lakói számára azért is ajánlja ezt a szert, mert kiváló vízkőoldó képességgel rendelkezik, a lefolyókat pedig sokszor éppen a vízkő lerakódások zárják el. Bőségesen öntsük a lefolyóba, majd egy éjszakán át hagyjuk állni. Reggelre feloldja a lerakódásokat, ekkor forró vízzel öblítsük át a csöveket. A trisót megelőzéshez kéthetente érdemes használni. Ha szakemberre bízná a feladatot, a hét minden napján várja hívását a duguláselhárító Maglódon!