Egy érdekes módja a pénzkeresésnek az interneten – a PTC

Jól jönne egy kevéske mellékes a főállásunk mellé, vagy pedig a tanuláshoz. Ne essünk kétségbe, lehet találni, csak egy jobb gép kell hozzá, mely hatékony vírusírtóval is fel van szerelve, valamint némi angol tudás sem árt.

[wp_ad_camp_1]

Első lépésként írjuk be a Google keresőbe a varázsszót, hogy ptc, mely egy olyan oldal, ahol reklámokat kell nézegetni megadott ideig, és ezért mi pénzt kapunk. Kissé komikusnak hangzik így első olvasásra, pedig ez működik. Persze nem mindig, de a többségében igen.

Tehát olvasgassunk más oldalakon, hogy még jobban tisztában legyünk a ptc oldalakkal. Vagy regisztrálhatunk is néhány oldalra. Mindenképp legyen Paypal számlánk is, mivel oda fogjuk majd a munkánk után a megérdemelt fizetést kapni.

Egyszerre több oldalra is regisztrálhatunk, hiszen így több az esélyünk, ha esetleg az egyik ilyen cég véletlenül felmondaná a szolgálatot. Igen, ebben a munkában semmi se biztos. Mindenre fel kell készülnünk, ha belevágunk. De azért ennek ellenére léteznek igen megbizható oldalak, melyek már egész régtől fogva remekül működnek, és rendesen fizetnek.

Persze ne gondoljunk nagy összegekre. Egy kattintás körülbelül csupán néhány centet ér. Elindulni se nagyon könnyű, mivel sok-sok kitartás és nagy türelem szükséges hozzá. Az eredmény nem jön meg hamar, csak hosszabb idő után. Valóban csak kiegészítésnek jó ez a munka. Meg is hívhatunk embereket, és ők magunk alá regisztrálhatnak. Értük is kaphatunk néhány százalékot, rendszerint 10 százalékot, vagyis a munkájuk után. Ezzel is növelhetjük a bevételünket.

De, mint már meg lett említve, ez a munka nagyon nagyfokú türelmet és kitartást igényel. Amennyiben belekezdünk, szereljük fel a gépünket egy jó vírusírtóval, csak ez után kezdjük el a munkát, amit napi 1-2 óra alatt elvégezhetünk, attól függően, mennyi oldalra vagyunk regisztrálva.