Élmények a Seadream Yacht Club hajóján

A tengeri kalandok életre szóló élményt jelentenek mindannyiunk számára, akik ott jártunk. Egészen biztosak vagyunk benne, hogy az élmények egész életünkben végig kísérnek minket, éljünk akármilyen hosszú életet.

[wp_ad_camp_1]

Feledhetetlen élmények a Seadream Yacht Club hajóján – ám az élmények néha nem csak a kellemes pillanatokról szólnak. Kefalonia szigetét a Jón-tengeren keresztül közelítettük meg. Aki utazott már tengerjáró hajón, az megtapasztalhatta a hullámok hihetetlen erejét. Ahol a partvidék nem töri meg a hullámok lendületét, ott bizony igen nagyra dagadhatnak. Ez történt velünk is… Ahogy közeledett az éjszaka, a hullámok egyre nagyobbak és nagyobbak lettek. A tapasztalatlan utazók körében látszott a riadalom, sokan rosszul is lettek a folyamatos himbálózástól. A körülményekhez képest igen jól tudtam aludni, a tengeri betegség szerencsére nem okozott problémát.

Másnap este a kapitány asztalánál folyt a társalgás. Ez mindig különleges alkalom, hiszen ez az egyetlen lehetőség, ahol a teljes részleg találkozhat és felszabadultan töltheti az idejét. Ilyenkor van lehetőség egy ital elfogyasztására is, így a hangulat is némiképp oldottabb. Noha nagyon jó a viszony a teljes munkaközösségben, az ilyen beszélgetések mégis közelebb hoznak bennünket egymáshoz. Eltűnnek a nyelvi és kulturális különbségek, csak a baráti viszonyok maradnak a felszínen. Ez egy csodálatos munkaközösség, öröm így dolgozni.

Bizonyossá vált, hogy augusztus legvégén szabadságra mehetek, legalábbis ez a jelenlegi felállás. Isztambulban fogok kiszállni és arra gondoltam, néhány napot eltöltök Törökországban, és majd csak azután repülök haza. A tervek szerint október végén szállok újra hajóra. Még nem lehet tudni, hogy melyik kikötőben csatlakozom a csapathoz, de időben ki fog derülni. Jó lesz újra otthon tölteni két hónapot.

Forrás: Élet a Seadream yacht club hajójának fedélzetén – 7.rész