Esküvői ruhaszalon – A tökéletes ruha a nagy napra

A ruhaszalonunk több mint 80 éves fennállása bizonyítja, hogy mennyire kiválóak vagyunk a szakmában. Hiszen a múlt kötelez a magas minőségre és az egyedi esküvői ruhák tervezésére, melyek által évről-évre gyönyörű modellek készülnek.

[wp_ad_camp_1]

Esküvői ruhaszalon bő választékkal, magas minőséggel és hozzáértő szakértelemmel várja a kedves vásárlókat. Minden nő arról álmodozik már kislánykorától kezdve, hogy mesebeli hercegnő szeretne lenni mennyasszonyként. A mi szalonunk ebben segít, minden kedves mennyasszonynak. A kollekciónk megtekinthető a www.gloriaszalon.hu weboldalára kattintva. Elsők között gyönyörű menyasszonyi ruhákat kínálunk, melyek több márka eredeti ruháit kínáljuk. A tökéletes ruha megtalálása a nagy napra nem könnyű feladat, de mi mindent megteszünk, hogy ebben a segítségére legyünk. A ruhapróbák előre egyeztetett időpontok alapján történek. Ahhoz, hogy megtaláljuk a tökéletes ruhát a menyasszony számára első találkozás alkalmával egy kicsit próbáljuk megismerni, beszélgetni, hogy garantáltan az ízlésének a legmegfelelőbb modellekkel kezdjük.

Először mindig a katalógus alapján választjuk ki a ruhát és ez kerül próbára tükör előtt. Fontos, hogy az ara több modellt is megpróbáljon, olyant is, amely eltér az elképzelésitől, hiszen csak akkor láthatjuk meg, hogy mi az, amely a legjobb áll. A ruhák kölcsönzési ára 30.000-240.000 Ft-ig terjed. A kiválasztott ruhák eseténél foglalót kell fizetni, a ruha kölcsönzési árával arányosan. Amennyiben felkeltettük az érdeklődést keressen fel bennünket Budapesten az Erzsébet körút 44-46-os házszám alatt. Továbbá érdeklődhet a 06 70 907-6144 vagy a 06 36/1 322-2071-es telefonszámokon. Illetve írhat az info@gloriaszalon.hu e-mail címre. Forduljon hozzánk bizalommal!