Eurokartevoirtas.hu – rovarirtás és más kertevők irtása!

A rovarirtás egy rendkívül bonyolult feladat lehet, ezért érdemes mindenképpen szakértőhöz fordulni, hiszen a bolti vegyszerek és eszközök nem mindig hatásosak, így csak a pénzét és az idejét vesztegeti, közben pedig tovább terjednek a rovarok. Cégünk, az eurokartevoirtas.hu poloska-, csótány-, illetve hangyairtást is vállal méghozzá kedvezményes áron.

[wp_ad_camp_1]

A rovarirtás többféle módszerrel is történhet, lehetnek fizikai és kémiai módszerek is, amelyekkel a szakértő megszabadulhat a kellemetlen rovaroktól. A poloskairtás például történhet agyonnyomással, porszívózással, kétoldalú ragasztóhasználatával, illetve fertőző bútorok kidobásával is, ezek voltak a fizikai módszerek. Ami a kémiai módszereket illeti a poloskáknál a leghatásosabb a permetezés, ami egy irtóanyaggal történik, ehhez pedig alkalmazhatunk hidegköd-képzést és füstképzést, de csak kiegészítő módszerként, egymagukban ezek nem fognak végezni az összes poloskával. A csótányirtás gélezéssel, történik, ami egy idegmérget tartalmaz, és ez a méreg néhány perc alatt végez a csótányokkal. Ezt a gélt a szakértő kis pöttyökben helyezi le a csótányok környékére, és amikor az állat éjjel előjön, megtalálja és elfogyasztja a mérget.

Végül pedig a hangyákat porszívózással és hangyaboly felszámolással lehet eltávolítani, az utóbbi akkor mehet végbe, ha a hangyaboly egy mozgatható tárgyba költözött bele, így ki tudjuk dobni a tárgyat. A hangyairtás kémiai módszerei pedig szintén a gélezés, a porozás, a permetezés illetve a mérgező csalétek, amelyek mind nagyon hatékonyak. Amennyiben többet szeretne megtudni a rovarirtás módszereiről, érdemes lehet fellátogatni weboldalunkat az eurokartevoirtas.hu-t ahol bővebb leírás olvasására is van lehetőség. Kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz az eurokartevoirtas@gmail.com e-mail címen.