Fabevonat, hogy a fabútor tartós legyen!

A különféle asztalos munkák, a fa mindig is fontos szerepet töltött be az otthonokban, hiszen sokan szeretik lakásukban, környezetükben a faanyag felhasználását. A fa nagy előnye, hogy nem csak szép, de még kellemes hangulatot is tud teremteni, sőt számos előnyös tulajdonsággal bír. Azt viszont tudni kell, hogy a fa nem egy tartós anyag, számos káros hatás érheti, mint a napsugárzás, a szél, az eső, a hő, a nedvesség és persze a farontó gombafajták és kártevők. Ezen tényezők egytől-egyig kedvezőtlenül befolyásolhatják a fa állapotát, amennyiben az asztalos szakember azt nem kezelte kellőképp.

Amennyiben megrendelői számára profi munkát szeretne biztosítani, márpedig a legtöbb asztalos célja ez, akkor nagyon fontos, hogy a legjobb védelmet adjuk a fa számára, ugyanis így a fából készült tárgyak akár egy életen át szolgálhatnak és persze gyönyörűek maradnak. Egy átlagos festékréteg nem tudja hosszú időn át biztosítani a fa állagának megőrzését, mivel nem rendelkezik olyan előnyös tulajdonságokkal, mint egy igazi favédő bevonat. Egy megfelelő favédő bevonat visszaadhatja egy részét a fa természetes ellenálló képességnek.

A hatékony fakezeléshez természetesen szükséges némi plusz munkavégzés, de ez nem olyan fárasztó dolog, amennyiben egy olyan korszerű favédő bevonat mellett teszi le a voksát, mint amilyen a Sadolin Plus is. A végeredmény tökéletes lesz, büszkén bezsebelheti majd az elismerő pillantásokat, biztos lehet benne, hogy megrendelői maximálisan elégedett lesznek munkájával.

A Sadolin Plus selyemfényű, kül- és beltéri vastaglazúr, amely puhafából és keményfából készült faszerkezetek, homlokzati borítás, fakerítés, fabútor bevonására nagyszerűen alkalmas. A szer mélyen beszívódik a fába és kiemeli a fa csodálatos erezetét, valamint ellenáll az UV-sugárzásnak is, de nincs bántó szaga és gyorsan is szárad.