Fali konzolok a Kolibri webáruház kínálatában

Manapság már minden modern kialakítású lakásban találkozhatunk falra szerelt tv-kkel. Ezek praktikusak, de nem utolsó sorban nagyon divatosak is. A márka minden terméke egyszerű vezérlésű és kellemes használatú.

Fali konzolok a Kolibri webáruház kínálatában, kedvező áron elérhetőek. Válassza a Stell tv konzolokat, melyek magas minőséggel és könnyű kezelhetőséggel bírnak. Külső megjelenése rendkívül dizájnos, így az attraktív külső kedvelőinek, bátran ajánljuk a márka minden darabját. Webáruházunkban található Stell márkájú fali konzolok, különböző típusú és méretű TV-hez és AV-készülékhez alkalmazhatóak. A TV tulajdonosok választhatnak 100” képernyőjű TV-jüknek megfelelő konzolt, mely 70kg teherbírású, kihúzható és állítható. Hölgyeknek ajánljuk a konyhai pultba beépíthető, egyszerű fix Stell tartót, így főzés közben, egy 13” képátlójú kis televíziót is nézhetnek.

A Stell ezenkívül TV-asztallal kombinált tartókonzolt, vagy önálló, minden belsőhöz tökéletesen illeszkedő, univerzális kisasztalt is kínál, fém és üveg, vagy fa és üveg kivitelben. A remek kialakítású TV- és képernyőállványokkal megkönnyítheti mindenki a számítógépes munkáját. Manapság már nagy népszerűségnek örvendenek az akár 80kg teherbírású, mennyezeti, állítható TV-tartó konzolok. Ezek már nem csak a nyilvános tereken hódítanak, de a modern kialakítású lakásokban is előszeretettel alkalmazzák. A kiváló dizájn mellett rendkívül praktikus, garantáltan jó szolgálatot tesz majd, ha megvásároljuk. A Stell márka, nem feledkezett el a jó zene kedvelőiről sem, ezért alakított ki DVD és SET-TOP-BOX készülékekhez praktikus univerzális polcokat és fali állítható tartókat a hangszórók számára. Ezenkívül a műhold tulajdonosoknak kínál, magas minőséggel rendelkező antennatartókat, amik könnyedén felszerelhetőek falra, erkélyre, de még egy rúdra is. Vásárlásért és a Stell konzolok megtekintéséért, keresse fel a kolibrigarden.hu oldalt.