Fedezd fel a 2014-es ősz divatszíneit!

Sokak örömére a kéknek az idei szezonban több árnyalata is divatos. Ha nem is tartozik a kedvenc színeid közé, ősszel akkor is érdemes pár kék ruhát vásárolnod, mivel sok árnyalathoz passzol, azaz könnyen beillesztheted a ruhatáradba. Egy sötétkék felső, egy trendi farmernadrággal igazán jól mutat.

[wp_ad_camp_1]

A katona színek talán nem tartoznak a legvidámabb színek közé, de kétségkívül könnyen mutatóssá varázsolható az egyszerű khaki minden árnyalata. A katonai színek nem csak az őszi elmúlásra emlékeztetnek, hanem rendkívül divatosak is a szezonban. Ha a klasszikus khakit unalmasnak tartod, akkor válassz egy nadrágot a sötétebb árnyalatok közül. Az idei évben divatos bakancsokhoz jól fog illeni.

A barna még mindig nem unalmas, hiszen ennek a színnek is vannak olyan tónusai, amik kifejezetten kellemesen hatnak. A krémes világosbarna nem csak nagyon divatos, de igen könnyen kombinálható, így változatosan felhasználható. Egy teveszínű kardigánhoz egy fehér színű, egyszerű blúz, és egy letisztult farmernadrág igazán pompásan fog mutatni. Arany kiegészítőkkel pedig egyáltalán nem lesz unalmas ez az összeállítás.

A szürke úgyszintén remek árnyalat. Idén divat a túlzás, de ha nem akarsz szürke kisegérnek látszani, akkor válassz csak egy-egy darabot ebből a hangsúlyos színből, és társíts hozzá valami merész, vagány kiegészítőt. Például a szürke, metál fényű nadrághoz válassz fekete cipőt, majd fehér alaptónusú felsőt. Mindez fekete bőrkabáttal igazi egyéniséget fog sugározni.

A piros és a bordó is több árnyalatban várja az üzletek polcain a vásárlókat. A megfelelő árnyalatokat összekombinálva bátran ötvözheted is a két színt, persze, ha nem akarsz feltűnő lenni, választhatsz kevésbé harsány darabot is. Egy bordó nadrág igazán egyedi, de nem túl hivalkodó. Egy világosbarna kiegészítővel pedig egyenesen fenomenális.