Fedezze fel a Dunaferr radiátorok világát!

Hamarosan itt a fűtési szezon. Erre jobb minél előbb felkészülni, Hiszen október 15 után már fűtési szezon van. Az addig hátralévő időben van lehetőség   a fűtési rendszerbe való beavatkozásra, ha új rendszer kiépítéséről, korszerűsítésről vagy  akár csak hibaelhárításról van szó. Radiátorokkal kapcsolatban figyelmébe ajánljuk az egyik legnevesebb magyar termékcsaládot, a Dunaferr radiátorokat. Ventil üzletében és web áruházában széles választék és kedvező árak mellett válogathat, könnyedén rendelhet! Hatalmas raktárkészlet, pénz visszafizetési garancia!

[wp_ad_camp_1]

A magyar gyártmányú Dunaferr radiátor online áruházunkban is várja. A Lux-Uni Dunaferr radiátor, a Lux-N Dunaferr radiátor, valamint a Standard Dunaferr radiátor típusok közül válogathat legjobb belátása szerint. Amit mi tudunk biztosítani az a rendkívül nagy méretválaszték a korszerű Dunaferr radiátorok esetében, az a minőség, illetve a legjobb ár-érték arány együttese. A radiátorok kérhetőek hagyományos négycsatlakozós, és esztétikus rejtett csatalakozással is, méghozzá tíz év gyári garancia mellett!

A Dunaferr radiátorról tudni kell, hogy a meleg vizes fűtési rendszerek legelterjedtebb és hagyományosan ismert eleme. Sok válság szülte vékony anyagból készült termékkel szemben őrzi minőségét. Minden egyes radiátor kiváló minőségű és megfelelő vastagságú  alapanyagból, modern technológiával készült. A gyártó célja, hogy a megfelelve a hagyománynak a felhasználói igényeket maradéktalanul kielégítse. A praktikusság mellett így az esztétikus formai kialakítás is nagy hangsúlyt kapott. A Dunaferr természetes módon olvad a környezetbe, amíg nagy sugárzófelülete állandóan kellemes komfortérzetet biztosít az egész házban.

A Ventil üzlete és a web áruház is várja Önt,  ha a Dunaferr radiátorok elnyerték a tetszését. Ez a termék teljes egészében Magyarországon készül, hazai alapanyagból és hazai munka által! Ha a legjobb, akciós árakon, rövid időn belül akar hozzájutni az eredeti termékekhez. Ne feledje, nagy múltú szakboltunkban készséggel állnak rendelkezésére képzett eladóink, s  nálunk ingyenes tanácsadás és segítőkész légkör várja!