Festés Győrben kedvező áron

Az élményfestés egy nagyszerű kikapcsolódás ráadásul csapatépítőnek is megfelel, tehát akár kollégáival is jelentkezhet majd a festésre. Az festés 3 órát vesz igénybe, és ha elkészült a képpel akkor akár haza is viheti azt. Bővebben erről weboldalunkon olvashat majd, csak kattintson az alkotasutca.hu-ra.

[wp_ad_camp_1]

Festés Győrben jó áron elérhető az alkotasutca.hu weboldalon, ezért ha ön is kipróbálná az élményfestést, akkor itt a helye nálunk. Csak arra lesz szüksége, hogy kényelmes ruhában érkezzen, hiszen csapatunktól kap majd kötényt, és a kiválasztott helyszínen majd várja önt a festővászon, az ecset, az üres vászon és a festék is. Érkezzen negyed órával a kezdés előtt, és megismerkedhet másokkal, közelebbről is megfigyelheti a képet és felkészülhet a festésre. Weboldalunkon lehetősége van időpontot, helyszínt és festményt is választani. A festményt 3 óra alatt kell elkészíteni, de festés közben szinte röpül az idő, ezért észre sem fogja venni és már el is készült a kép. Az alkotást azonnal haza is lehet majd vinni.

Festés
Festés

Hogyan működik az élmény festészet?

Az élményfestés során az instruktor először beszélni fog a kiválasztott festmény hátteréről, majd elkezdi festeni a képet egy nagyobb méretben, hogy jobban látható legyen. Önnek az lesz a dolga, hogy kövesse az instruktor ecsetvonásait a megadott utasítások alapján. Ha festés közben elakad, akkor sem kell csüggednie, hiszen az instruktor szívesen segít majd. Ha bővebb leírást és további információkat szeretne megtudni az élményfestésről, akkor nem kell messzire mennie, csak keresse fel weboldalunkat, az alkotasutca.hu-t, hiszen itt mindent megtudhat majd. Kérdéseivel forduljon bátran együttműködő ügyfélszolgálatunkhoz a +36 70 230 5949 telefonszámon és itt minden kérdésére azonnali választ kap majd.