Filmes képek

Az amerikai filmgyártás berkeiben régóta bevett gyakorlatnak számít, hogy egy-egy készülő alkotásról beszédes és izgalmas képeket tesznek közzé, így csigázva a rajongók várakozását.

[wp_ad_camp_1]

Ezeket a képeket teszi közzé számunkra a mozi-filmek.hu filmes magazin. A képek a legtöbb esetben szerkesztett „plakátok”, amelyek a lehető legjobb fényben tüntetik fel egy-egy alkotás főhőseit. Szerencsére néha hozzájuthatunk olyan fotókhoz is, amelyek életszerűen mutatják be egy-egy film készítésének folyamatát. Egyelőre nem nevezhető bevett gyakorlatnak, de egyre többször találkozhatunk a forgatásokon készült fotókkal. Ezek bemutatják, hogyan is készül egy-egy jelenet; a képeket nézve néha mi magunk is megdöbbenünk, hogy hogyan is áll össze az a film, amit a mozivásznon láthatunk. Ezek igazán érdekes fotósorozatok, érdemes megtekinteni őket.

A mozi-filmek.hu igyekszik minél több képet megszerezni és közzétenni. Nemrégiben érdekes és aranyos sorozatot láthattunk a készülő Angry Birds mozifilmből, jeleneteket láthattunk az Assassin’s Creed forgatásáról, hivatalosan kiadott fotókat tekinthettünk meg a nagy várakozással övezett Bourne 5-ről és láthattunk izgalmas fotókat a Star Trek 3-ból is. Ezek a képek mind-mind közelebb hozzánk hozzánk a filmeket; jobban el tudjuk képzelni, hogyan készülnek és milyenek lesznek, ennek megfelelően pedig nagyobb várakozással fordulunk feléjük.

A mozi-filmek.hu honlapon nem csak a forgatásokon készített fotókat és a hivatalosan kiadott plakátokat tekinthetjük meg, hanem teljes előzeteseket is megnézhetünk, illetve olvashatunk az adott film tartalmáról. És ha mindez nem lenne elég, különböző híreket és érdekességeket is találunk az adott alkotásokról, amelyek még több információval szolgálnak számunkra, így növelve a várakozásunkat.

Forrás: http://mozi-filmek.hu/kepek/