Fog implantátum kedvező áron

Szeretettel várjuk Önt is fogászati rendelőnkön, ha egy igazán fájdalommentes szájsebészeti beavatkozást igényelne, ezért ha ön is fél a fogorvostól, vagy ha hosszútávú megoldásként a fogászati implantátumot választana, akkor itt a helye nálunk! Az implantáció utáni biztos gyógyulást fájdalomcsillapító hatású BEMER mágnesterápia alkalmazásával fel is tudjuk gyorsítani.

Fog implantátum elérhető a dentalcenterkelemen.hu weboldalon, méghozzá olcsón, ezért ha ön is megoldást keres a komolynak tűnő fogproblémáira, akkor válasszon minket, hiszen mi azért vagyunk, hogy segítsünk a fogain. Az IHDE fog implantátumai évekről mindössze pár napra csökkentik az implantációs fogkezelésének időtartamát. Ha ezeket a fog implantátumokat választja, akkor nem lesz szükség csontszövetekre vagy műtéti beavatkozással beültetett mesterséges csontpótlásokra sem, ez pedig az implantáció árán s rengeteget csökkent. Az IHDE-re rögzített protézisek és fogászati implantátumok teljes terhelhetőséget és hibátlan rágási funkciót biztosítanak méghozzá rögtön a beültetés után.

Amennyiben netán kérdések merülnének fel az implantátumokkal kapcsolatban, vagy az árakról kérdezne, esetleg megismerkedne az implantátumok előnyeivel, akkor nem árthat felvenni a kapcsolatot együttműködő ügyfélszolgálatunkkal az dental@dentalkelemen.hu e-mail címre írva, vagy tárcsázhatja akár telefonszámunkat is, a +36 1 266 1611-et és itt minden kérdése azonnal megválaszolásra kerül. Ha esetleg bővebb leírást szeretne olvasni a fog implantátumokról, azok beillesztéséről, az IHDE Dentalról vagy  a fogászati kezelésekről, akkor nem kell mást tennie, mint felkeresni weboldalunkat, a dentalcenterkelemen.hu-t, hiszen itt minden információt megtudhat majd.