Fogpótlás kedvezményes áron

A Svájcban működő IHDE Fogászati 2014-ben ünnepelte 60. születésnapját. A cég termékeit közel 50 országban forgalmazzák, már hazánkban is, és több mint egymillió implantátumot értékesítenek. Bővebben erről weboldalunkon olvashat.

[wp_ad_camp_1]

Fogpótlás kedvezményes áron elérhető a fog-ma.hu weboldalon, ezért forduljon hozzánk bátran, bizalommal ha kipróbálná az implantációs fogpótlást, és garantáltan nem fog csalódni a beavatkozásban és a kezelésben, ráadásul mindent kedvező áron biztosítunk majd önnek, méghozzá 10  éves garanciával. A fogászati implantátumok vagy mesterséges foggyökerek olyan titánötvözetből készült csavarok, amelyeket az orvos az állkapocscsontba épít be a különböző okok miatt elveszített vagy eltávolított fog helyére. A műtét után a korona vagy a híd ezeken a csavarokon lesz rögzítve. Az első konzultáció során minden esetben röntgenfelvételt készítünk, vagy CT képet, hiszen ez is segíthet meghatározni azt, hogy hova kell az IHDE fogászati implantátumokat beilleszteni.

A beillesztés után megvitatjuk önnel a teljes kezelési tervet. A gyártó 10 éves garanciát vállal majd minden  implantátumra. Kérjük, konzultáljon kezelőorvosával a feltételekről. Amennyiben a továbbiakban is szeretne az implantációról vagy a beavatkozásról olvasni, mindenképpen keresse fel a fog-ma.hu weboldalt és itt minden részletet megtudhat majd az árakról és az előnyökről is, ráadásul az IHDE termékeivel is megismerkedhet majd ha ide kattint. Kérdések felmerülése esetén forduljon bátran barátságos ügyfélszolgálatunkhoz a +36 20321 5857 telefonszámot tárcsázva, vagy küldjön e-mailt az info@fog-ma.com e-mail címre, és itt minden kérdését megválaszolják majd kollégáink amelyek a fogászati implantációval, az árakkal, vagy a beavatkozással kapcsolatos.