Fontos információk egy helyen – fvsz.hu

Az fvsz.hu a Felnőttképzők Szövetségének weboldala. Érdemes ide ellátogatni, mivel számos hasznos információ, aktualitás és pályázat található a weboldalon.

[wp_ad_camp_1]

Fvsz.hu – A Felnőttképzők Szövetségének weboldalán rengeteg információ található, kezdve a Szövetség megalakulásának történetével, célkitűzésével, az elérhetőségen át, az aktualitásokig, pályázatokig, programokig. A Felnőttképzők Szövetsége vagy röviden FVSZ igyekszik minél inkább támogatni a tagokat, valamint folyamatosan lehet csatlakozni. A Felnőttképző Szövetség 1992 óta képviseli a hozzá belépőket, ide értve a vállalkozások, valamint a közép- és felsőfokú iskolák érdekeit. A Felnőttképzők Szövetsége nagyon fontosnak tartja a minőségbiztosítást, a fogyasztóvédelmi törekvések támogatását és a felnőttképzés szakmai színvonalának folyamatos növekedését. Ehhez természetesen elengedhetetlen a kiterjedt kapcsolatrendszer megléte. Az FVSZ Munkaügyi központokkal, Önkormányzatokkal, Minisztériumokkal, Szakmai Szövetségekkel, Országgyűlési bizottságokkal, pályáztatókkal és Kamarákkal tartja a kapcsolatot.

A Felnőttképzők Szövetsége a tagok számára biztosítani tudja az érdekképviseletet, pályázatfigyelést, jogszabályfigyelést, szakmai konferenciák rendezését. A Felnőttképzők Szövetsége (Zsuffa Ákos a Felnőttképzők Szövetségének elnöke) számos programmal várja a tagokat, ezeket szintén a weboldalon lehet megtekinteni. Az fvsz.hu weboldalon megtalálhatja az elérhetőségeket is. Érdemes a pályázatokat is figyelemmel követni. A Felnőttképzők Szövetségének weboldalán megtalálható a Belépési nyilatkozat is, így, ha valaki ezen gondolkodik, akkor ez a dokumentum elengedhetetlenül fontos. A Jogszabályok fül alatt az összes fontos vonatkozó jogszabályt megtalálja.