Fordító szolgáltatás bármikor

Manapság egyre több alkalommal találkozhatunk olyan esetekkel, amikor több nyelvű dokumentumra lehet szükségünk a mindennapokban. Legyen szó diplomák, orvosi papírok vagy üzleti dokumentumokról, forduljon a Lector fordítóirodához.

[wp_ad_camp_1]

Fordító tapasztalata és szaktudása jól jöhet bármilyen speciális szakfordítások esetén. Az általunk alkalmazott szakemberek mind magas szakmai képzettséggel és több éves tapasztalattal rendelkeznek, így teljes mértékben biztosítjuk professzionális munkavégzést. Melyről a több mint 10 éves fennállásunk a garancia. Amennyiben, mint vállalat fordul hozzánk, akkor extra kedvezményekben részesítjük, melyet hosszú távú szerződések megkötése esetén további extra biztosítunk. A fordítóirodánk mindig arra törekszik, hogy előtérbe helyezze és legfőképpen teljesítse az ügyfelek kéréseit, melyek között még sürgős munkavégzésként hétvégi munka szerepelhet. Amennyiben ilyen munkavégzésről van szó, akkor a gyorsabb teljesítés érdekében több munkatársunk összefogott erővel igyekszik a professzionális szakfordítás elvégzésére.

Minden szakfordítás különbözik, így több szakterületen végzett munkatársaink vesznek részt a fordításban. Rendelkezünk gazdasági és jogi végzettségű munkatársakkal is. A megrendelését az egész ország területéről leadhatja online. Amely egy igazán kényelemes megoldásnak bizonyul, hiszen a megrendelését elegendő csak online elküldeni, majd a kész munkát, ugyanilyen formában postázzuk vissza. A fizetési feltételekről is Ön dönthet, melynél szintén több lehetőséget nyújtunk. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor érdeklődjön a +36 1 321 1516-os telefonszámon, illetve az info@lector.hu e-mail címen. Válassza a gyors és megbízható munkavégzést!