Fordító szolgáltatás bármikor

Manapság egyre több alkalommal találkozhatunk olyan esetekkel, amikor több nyelvű dokumentumra lehet szükségünk a mindennapokban. Legyen szó diplomák, orvosi papírok vagy üzleti dokumentumokról, forduljon a Lector fordítóirodához.

Fordító tapasztalata és szaktudása jól jöhet bármilyen speciális szakfordítások esetén. Az általunk alkalmazott szakemberek mind magas szakmai képzettséggel és több éves tapasztalattal rendelkeznek, így teljes mértékben biztosítjuk professzionális munkavégzést. Melyről a több mint 10 éves fennállásunk a garancia. Amennyiben, mint vállalat fordul hozzánk, akkor extra kedvezményekben részesítjük, melyet hosszú távú szerződések megkötése esetén további extra biztosítunk. A fordítóirodánk mindig arra törekszik, hogy előtérbe helyezze és legfőképpen teljesítse az ügyfelek kéréseit, melyek között még sürgős munkavégzésként hétvégi munka szerepelhet. Amennyiben ilyen munkavégzésről van szó, akkor a gyorsabb teljesítés érdekében több munkatársunk összefogott erővel igyekszik a professzionális szakfordítás elvégzésére.

Minden szakfordítás különbözik, így több szakterületen végzett munkatársaink vesznek részt a fordításban. Rendelkezünk gazdasági és jogi végzettségű munkatársakkal is. A megrendelését az egész ország területéről leadhatja online. Amely egy igazán kényelemes megoldásnak bizonyul, hiszen a megrendelését elegendő csak online elküldeni, majd a kész munkát, ugyanilyen formában postázzuk vissza. A fizetési feltételekről is Ön dönthet, melynél szintén több lehetőséget nyújtunk. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor érdeklődjön a +36 1 321 1516-os telefonszámon, illetve az info@lector.hu e-mail címen. Válassza a gyors és megbízható munkavégzést!