Frissüljön fel általunk

Ebben a rohanó világban sokszor nagyon kevés idő jut magunkra, és a testi és lelki felfrissüléssel foglalkozni. Egy jó masszázs nem csak ellazít, de akár gyógyító hatással is bír.

Masszázs Győr specialista sok szeretettel várja minden kedves vendégét. Mi egy olyan közeget biztosítunk a hozzánk érkező vendégeink számára, ahol a test és a szellem egyé válhat. Ez a hitt vallása a szalonunknak, és ez által szeretnénk, ha megkülönböztetnének bennünket a többi masszázsszalontól. A csontkovácsolás, pont úgy mint a masszázs mindig egyedi, minden vendég számára, hiszen minden vendég más és más. Továbbá számunkra nagyon fontos, hogy megismerjük a vendégeinket és beszélgessünk velük. Látni fogja, hogy minden kezelés előtt, egy rövid beszélgetésben vesz majd rész, amely által megtudjuk, hogy a vendégünk, milyen lelki állapotban van, vagy, hogy éppen milyen változásokon megy keresztül. Ez által tudjuk teljesen személyre szabni a kezelést minden vendégünk részére. A masszázs során nagyon fontos, hogy a masszőr magas szaktudással és számos technika elsajátításával rendelkezzen.

Egy masszázs lényege, hogy a test teljes anatómiáját és felépítésével rendelkezzen a masszőr. Mely számomra nem okozz nehézséget, hiszen korábban hosszú évekig a balett és a kortárs táncművészet töltötte ki a napjaimat, amely által nagyon sok mindent elsajátíthattam a kifinomult testtudatosságról. Amennyiben szeretné kipróbálni az általunk nyújtotta szolgáltatást, akkor keressen fel bennünket a www.zenmasszazsgyor.eu honlapra látogatva. További elérhetőségeink a +36 30 65 44 241-es telefonszámon, vagy a hello@zenmasszazsgyor.eu e-mail címen. További fontos tudnivaló, hogy mindig előre egyeztetett időpontok alapján várjuk a vendégeinket.