Függesztett álmennyezet minden extrával

Ma már számos függesztett mennyezet közül lehet válogatni, mindenki megtalálhatja a számára leginkább ideális választást. A jó hanggátlási és hangelnyelési képességeket, valamint a hűtő és fűtő funkciót ötvöző Rehau álmennyezeti panelek viszont teljesen új dimenziót nyitottak meg ezen a téren. A kivitelezés megkönnyítésére érdekében gyárilag gipszkartonba ágyazott fűtőcsövekkel készülnek. A háromféle lyukmintázattal kapható lapok a belsőépítészeti igényeknek tökéletesen megfelelő felületkialakítást tesznek lehetővé minden otthonban.

[wp_ad_camp_1]

A máris sikert aratott Rehau akusztikus mennyezethűtő és -fűtő rendszer alapját, a hővezető-képesség fokozása érdekében, grafittal gazdagított, illetve anélkül gyártott gipszkarton lemezek képezik, a magas, illetve a szokványos hűtési és fűtési teljesítményhez. A praktikus mennyezeti elemek két egymáshoz ragasztott, perforált gipszkarton lemezből állnak, amelyek különféle lyukmintái pontosan egymás felett helyezkednek el.

A nagyszerű gipszkarton lemezek bemart hornyokkal készülnek. Bennük található a bevált, előkonfekcionált, fehér színű, 10,1×1,1 mm-es Rautherm S cső. A hátoldalt viszont teljes felületen kasírozott fekete akusztikai textília borítja. A különleges mennyezetburkolat alsó részének egységes megjelenése érdekében a termikusan inaktív területekhez termikusan inaktív mennyezeti elemek is rendelkezésére állnak az érdeklődőknek.

A Rehau akusztikus mennyezetfűtés és hűtés előnyei miatt remek választás. A rendszer alkalmas fűtéshez és hűtéshez, nagy hűtési teljesítményt biztosít és hatékony zajelnyelést, nagy a lefedettség (három különböző elemnagyság), változatos mennyezetkialakítást tesz lehetővé a különböző lyukmintázat által, könnyű a kezelhetőség a merev mennyezeti elemek miatt, illetve egyszerű a rögzíthetőség az előfúrt rögzítési raszternek hála.