Garancia a hatékony lefolyótisztításra: Septifos

A Septifos lefolyótisztító a házban mindenütt nagy hatékonysággal alkalmazható dugulások megelőzésére és elhárítására. Könyörtelen a lerakódásokkal szemben, ezért aki biztosra akar menni a dugulások ellen és ragaszkodik a maximális higiéniához, alkalmazza rendszeresen.

[wp_ad_camp_1]

A Septifos lefolyótisztító gél állagú, így a lehető legkényelmesebben használható a lefolyókban. Ha a csövek tisztán tartásához alkalmazzuk, hetente vagy két hetente 2 kupakkal öntsünk belőle a lefolyóba. Mivel a terméket speciálisan a szerves lerakódások ellen fejlesztették ki, nincs, ami útjába állhatna. A Septifos lefolyótisztító éppen olyan jó szolgálatot tesz a konyhában, mint a fürdőszobában.

Aki egyszer kipróbálja, a későbbiekben garantáltan ragaszkodni fog hozzá, hiszen rövid idő alatt maradéktalanul feloldja a zsíros, szappanos lerakódásokat, a hajszálakat, a lefolyóban ragadt ételmaradékokat. Elbánik akár a több éve a csőben ragadt szennyeződésekkel is. A Septifos lefolyótisztító a már fennálló dugulások ellen is alkalmazható. Ha a víz lassabban folyik le vagy már teljes az elzáródás, 5 kupakkal öntsünk belőle a lefolyóba a legjobb eredmény érdekében.