Gépek lízingje a rentasystem.hu weboldalon

Sokan vannak, akiknek bizonyos gépekre van szükségem ahhozm hogy el tudják végezni a munkájukat. Egy mezőgazdaságban dolgozó személynek például szüksége van mezőgazdasági gépekre és ha nem is állandó jelleggel, de egy bizonyos időszakban. Erre az egyik legjobb megoldás a gépek tartós lizíngje, bérlése.

[wp_ad_camp_1]

A gépek lízing az egyik legjobb megoldást jelenti nagyon sok esetben és a Rentasystem vállalkozás már több mint tíz éve foglalkozik ezzel. Az évek során összegyűjtött tapasztalat és a szakmai hozzáértés garantált. A Rentasystem tulajdonképpen megvásárolja a kívánt eszközt, majd bérbe adja. Legyen szó napelemes rendszerekről, orvosi, fogorvosi műszerekről, fa megmunkáló gépekről, konyhatechnikai eszközökről, a Rentasystemnél mindent megtalál. Az különféle eszközök, megbízható, rugalmas, gyors, tartós bérletben történő finanszírozását teszi lehetővé, ami maximum 60 hónapos futamidő mellett, fix havi díjjal, áfa-visszaigénylési lehetőséggel. A havi bérleti díja ráadásul már a biztosítást is tartalmazzák. Egyik legnagyobb előnye, hogy a Rentasystem-tartósbérlet szinte minden lehetséges üzleti területen igénybe vehető.

Tatrós bérlet esetén nem kell jelentős pénzügyi erőforrásokat lekötni, miközben pedig a bérelt eszközök azonnal értéket termelnek. Nem csökken a vállalkozás hitelkerete sem, és a egy újabb előny, hogy az áfa is visszaigényelhető. Újabb pozitívum, hogy a hitelbírálati folyamat egyszerűbb, gyorsabb és kevésbé szigorú, jellemzően nem szükséges ingatlanfedezet bevonása sem. Legtöbb esetben maga a bérelt eszköz a finanszírozott összeg fedezete. Látogasson el Ön is a rentasystem.hu weboldalra és tudjon meg mindent a témával kapcsolatosan. Kérdés esetén hívja a 06 1 585 8000-ás telefonszámot, vagy írjon emailt az info@rentasystem.hu email címre.