Gyermek szépségverseny – Fedezzük fel a tehetségeket

Sokszor találkozott már olyannal, hogy a tehetségesnek vélt gyermeknek nem volt lehetősége a kibontakozásra, esetleg saját tapasztalatokkal is rendelkezik? Most itt az alkalom, éljen vele.

[wp_ad_camp_1]

Gyermek szépségverseny kiváló lehetőséget nyújt minden különleges és tehetséges gyermek számára, melyekben meg van az a plusz, amellyel többek az átlagosnál. Nekünk pont rájuk van szükségünk. Amennyiben szeretné látni a gyermekét a kifutón és a reflektorfényben, megadni neki azt a lehetőséget, hogy több legyen, mint az átlag, akkor kattintson a www.kasszandra.hu weboldalára. A honlapunkon található űrlap segítségével könnyeden jelentkezhet az országos szépségversenyre. Nincs más teendője, mint kitölteni az űrlapot és mellékelni a gyermekéről egy fotót. A bizottság 8-10 munkanapon értesíti az elbírálás eredményéről. Amennyiben sikerült bekerülni, az ország minden pontjáról a legjobb 200 gyermek közzé, akkor következik a sorozatfotózás. Ezen a fotózáson elkészült képekből a szülők segítségével közösen kiválasztjuk a legsikeresebbeket és a későbbi versenyszerepléseken ezeket használjuk fel.

A garantált eredmények elérése érdekében a modell iskolát is működtetünk, ahol a versenyzők megtanulhatják a kifutón való mozgást és magabiztosságot. A versenyeken való részvétel mindenki részére ingyenes. Amennyiben felkeltettük az érdeklődést keressen fel bennünket Budapesten, illetve a 0670/562-03-95 telefonszámon. Továbbá elérhetőek vagyunk még a kasszandragyermekmodell@gmail.com e-mail címen is. Forduljon hozzánk bizalommal, hogy valóra válthassuk a gyermeke álmait és, hogy lehetőséget nyújtsunk arra, hogy megtapasztalja a legnagyobb sztárok által képviselt csillogást.