Gyűjtsd össze a levegőből a füstöt, a légszűrő segít!

Ha szeretnél otthonodban friss és kellemes levegőt szívni, megakarsz szabadulni a kellemetlen szagoktól és a levegőben terjengő füsttől, akkor az SA légtisztító az a berendezés, ami biztosan elnyeri a tetszésed. A légszűrő megszabadítja az áthaladó levegőt a kellemetlen illatoktól, a dohányfüsttől és még a koromtól is, de amit a legfontosabb, hogy az allergiát okozó anyagoktól, gombaspóráktól, bakteriális kórokozóktól is véd.

[wp_ad_camp_1]

A magyar fejlesztésű SupAir technológiával működő légtisztító a tisztítandó levegőt ventilátor, tehát zaj nélkül, de magas hatásfokkal szűri meg, alacsony teljesítményfelvétel mellett. Nincs sem cserélendő szűrőbetét, sem mozgó alkatrész, avagy minimális a meghibásodási lehetőség. A széria- és egyénileg méretezett készülékek kifejezetten ajánlottak azok számára, akik allergiával, légzési gondokkal küzdenek, illetve lakossági, ipari és egészségügyi légterek teljes körű tisztítása esetén is.

Az SA légtisztító berendezés az aeroszol- és porrészecskéket, továbbá a légszennyező molekulákat először is elektromos töltéssel látja el. A töltött részecskéket az elektromos térben felgyorsítja és azokat összetapasztja. A felhizlalt szemcséket egy gyűjtőelektródán leválasztja. A rendszer által átalakult atomszerkezetű, összetapadt részecskék egy földelt elektródán leválnak. A készülék, a szennyezettség mértékétől függően, időközönként tisztítást igényel.

Az egyedülálló SupAir technológia előnye, hogy a szennyeződéseket megöli, azok kémiai szerkezetét átalakítja, hogy ionizátor hatású, tehát a szűrt levegőt negatív ionokkal dúsítja, melyek a készüléket elhagyva további szennyeződéseket is megtudnak majd semlegesíteni, ezzel is fokozva a tisztító hatást, de az ionizátorokkal ellentétben a semlegesített szennyeződéseket is kivonja a légtérből.