Ha aranyér gyötri, mi segítünk megoldást találni

Sokszor már csak egészen későn fordulnak orvoshoz, mert nincs idejük rendelőből-rendelőbe járni, nincs lehetőségük elkérezkedni a munkából vagy épp nincs aki vigyázhatna a gyerekekre. Honlapunkon viszont csupán csak 5000 forint ellenében kérhet orvosi másodvéleményt, segítünk megtalálni a legjobb megoldást, ha aranyér gyötri. Általunk igazi segítséget kaphat az aranyérrel kapcsolatos problémák megoldására!

[wp_ad_camp_1]

Az aranyér tulajdonképpen egy olyan speciális érköteg, amely a végbélnyálkahártyában beágyazva található. Ez a visszérfonat rendkívül fontos szerepet tölt be, hiszen a végbél záróizmaival együtt a végbélcsatorna megfelelő zárását biztosítja. Ha valamilyen oknál fogva a vénás vérelvezetés működése nem optimális, azaz a vér nem áramlik megfelelően, akkor az érfonat megvastagszik, majd a végbélcsatornába nyomul.

Az aranyér két különböző típusa ismert. A kialakulását figyelembe véve beszélhetünk belső és külső aranyérről. A belső aranyér esetében, súlyosabb tünet az erősebb vérzés, míg a külső aranyérnél vérzés ritkán jelentkezik, viszont a trombotizálás veszélye fenn áll.

Az aranyér emellett további kellemetlen tünetekkel járhat, mint viszkető, égő érzés a végbél környékén, váladékozás, vérzés széklet ürítésekor, gyulladás, valamint a széklet és szelek visszatartásának problémája.

A tünetek jelentkezésekor azonnal orvoshoz kell fordulni és kivizsgáltatni a panaszokat, hogy ezáltal kizárjuk a súlyosabb betegségek kialakulását. Az aranyér kezelése során a választott beavatkozás természetesen az aranyér elhelyezkedéstől és mértékétől függ, de a fő cél minden terápia során, hogy a beteg területet valamilyen módszerrel a keringésből kiiktassa az orvos.

Látogasson el Ön is honlapunkra és kérjen véleményt kedvező áron egy olyan orvostól, aki biztos segítséget tud adni az aranyér esetében, aki megkeresi az Ön számára a lehető legoptimálisabb megoldást, kezelési módot!

Forrás: Aranyér