Ha biztonság, akkor csakis Banktechsafe.hu!

Manapság már elképzelhetetlen egy áruház, vagy bank biztonsági rendszer nélkül. A már huszonnégy éve sikeresen működő vállalkozás, hazánkban vezető szerepet tölt be, ami a biztonsági rendszereket illeti.

[wp_ad_camp_1]

A http://www.banktechsafe.hu/ a Bantech Safe Kft. internetes felülete és webáruháza is egyben. Az egyszerű védelmi eszközöktől, a teljes integrált rendszerekig, mindent megtalál, amire csak szüksége lehet. A vállalat az utóbbi években dinamikus fejlődésnek indult és hazai bankok, szakosított pénzintézetek, irodaházak, szállodák technikai-, technológiai beruházásaihoz nyújt saját fejlesztésű, valamint kereskedelmi termékeket, beüzemelési- és szervíz-szolgáltatásokat. Minden esetben a kockázatoknak megfelelő biztonsági szinten alakítják ki az adott integrált védelmi rendszereket, amelyek felölelik a vagyon- és tűzvédelmi felügyeleti rendszerek és berendezések, videokamerás figyelő és kártyás beléptető rendszerek, számítógépes felügyeleti rendszerek tervezését és kivitelezését is.

Több mint húsz éves balesetmentes tapasztalattal rendelkező szakembercsapat végzi a megvásárolt, megrendelt termékek kiszállítását és telepítését. A cég széles termék- és szolgáltatás portfóliójához megfelelően mindegyik típusú eszközhöz és feladat elvégzéséhet rendelkeznek megfelelően képzett szakemberekkel. Az itt dolgozókhoz maximális bizalommal fordulhatunk. A vállalkozás sikere abban is rejlik, hogy rálátással rendelkezik a nemzetközi biztonságtechnikai piacra, ezáltal a privát és kisvállalati szférának nyújtott megoldások és tanácsok is egy szélesebb perspektívából táplálkoznak. Látogasson el a www.banktechsafe.hu weboldalra, és ha bármilyen kérdése lenne, hívja a +36 1 204 66 42-es telefonszámot vagy írjon emailt az info@banktech.hu email címre.