Ha biztonságos parkolás, akkor őrzött parkoló a Liszt Ferenc Repülőtéren

Ha repülővel utazik, ám a reptérre autóval érkezik, akkor a Liszt Ferenc Repülőtér parkoló és személyzete szeretettel várja Önt és kedves családját! Általunk biztonságban tudhatja a személyi gépjárművét, hiszen kamerával és személyzet által szigorúan őrzött területről van szó, így nem kell aggódnia, hogy mire visszaér eltűnik az autója vagy azt kirabolják.

[wp_ad_camp_1]

Az őrzött parkoló a Liszt Ferenc Repülőtéren nagyon könnyen megtalálható, hiszen a Budapest vége táblától mindössze kétszáz méterre várjuk, jobb oldalon a sorompóval ellátott vasúti átjárónál. A Liszt Ferenc Repülőtéri parkolás esetében kollégáink azonnal állnak rendelkezésére, azaz pár perc adminisztrációs és regisztrációs munka után máris csomagjaikat kisbuszunkba pakolják és a csomagjaikkal együtt kiszállítják Önöket a megadott Liszt Ferenc Repülőtéri terminálra.

Mivel a parkolás a Liszt Ferenc repülőtéren nem kevesebb, mint kétszáz autó számára adott a nap 24 órájában, így bármikor is van szüksége szolgáltatásainkra azt mindig igénybe veheti. A Liszt Ferenc Repülőtér parkoló díjai természetesen tartalmazzák a csomagok mozgatását is parkolónktól a repülőtérig, illetve megérkezéskor fordítva. A parkolás a Liszt Ferenc repülőtéren akkor is tökéletes választás, ha úgy érzi késésben van, hiszen ebben ez esetben csak hívnia kell kollégáinkat, akik tíz percen belül a megadott terminálnál vannak és máris beszállítják autóját parkolónkba.

Az őrzött parkoló a Liszt Ferenc Repülőtéren a lehető legjobb választás, hiszen a nálunk parkoló ügyfeleinket visszaérkezéskor igény szerint frissen lemosott autójuk fogja várni sértetlen állapotban. A Liszt Ferenc Repülőtér parkolás emellett számos kapcsolódó szolgáltatást is biztosít, avagy a teljes körű szolgáltatás kedvező árak mellett adott!