Ha porzsákot keres, a Lux Parts Kft. a jó választás!

A porszívók esetében a legtöbb meghibásodás általában a porzsákra vezethető vissza. Ez nem azt jelenti, hogy ha a porzsák elszakad, elhasználódik, akkor mennie kell a porszívónak is, hiszen elég  csak egy zsákot beszerezni és a készülék máris úgy üzemel tovább, mintha misem történt volna. Elismert háztartásigép-szervizünk, illetve alkatrészboltunk által Ön is nagyon gyorsan és rendkívül könnyedén beszerezheti a porszívója számára megfelelő porzsákot, mi mindig készséggel állunk rendelkezésére!

Általunk, avagy a Lux Parts Kft. által minden egyes AEG, Electrolux és Zanussi, illetve a hazánkban forgalmazott porszívók többségéhez megvásárolhatja a minőségi porzsákot. Cégünk kizárólag eredeti, gyári AEG, Electrolux, Zanussi és Menalux porzsákokat értékesít, avagy ha hozzánk fordul, biztos lehet benne, hogy elégedett lesz a döntésével, hogy olyan porzsákot kap kézhez, ami által ismét hosszú időn át gond nélkül használhatja a készülékét. A Lux Parts Kft. emellett természetesen vállalja az AEG, Electrolux és Zanussi márkájú háztartási gépek javítását is, így ránk mindenben számíthat ezen a téren.

A Lux Parts Kft. mögött hosszú évek szakmai tapasztalat áll, ami által a legtöbb problémára azonnal tudjuk is a megoldást, illetve szinte azonnal biztosítani is tudjuk az Ön számára azt a porzsákot, ami tökéletesen megfelel a porszívója számára. Ha tehát az Electrolux csoport által gyártott és forgalmazott AEG, Electrolux, Zanussi háztartási készülékek garanciális és garancia időn túli javítása, vagy ezek beüzemelése az, amire szüksége van, nálunk a helye!

Ne feledje, az Lux Parts Kft. várja, kérjük amennyiben tehát porzsákot keres, írja meg nekünk porszívója típusát és kollégánk máris felkeresi Önt telefonon vagy e-mailben, hogy a részletek egyeztetése után máris biztosítani tudjuk a megfelelő terméket!