Habüveg hőszigetelés magas teherbírással

Azt nem is lehet vitatni, hogy ma már a hőszigetelők széles skálája várja az érdeklődőket a legtöbb üzletben és szakembernél. Az egyik legújabb, egyben legjobb megoldást kínáló termék a hőhídgátló, habüvegből készülő Foamglas Perinsul. Ez a speciális építőelem rendkívüli nyomószilárdságával, valamint zsugorodás- és összenyomódás-mentes, víz- és párazáró, továbbá tartósan jó hőszigetelő tulajdonságaival szuper választás, megfelel még a legnagyobb igénybevételnek kitett szerkezetek  követelményeinek is.

[wp_ad_camp_1]

Az egyedülálló habüveg hőszigetelő rendszerek kiválóan jó tulajdonságaiknak köszönhetően valóban tartós védelmet nyújtanak az adott épületnek. A beépített párazáró réteggel ellátott cellaszerkezetnek köszönhetően pedig azt is megakadályozzák, hogy a nedvesség bejusson az anyagba. Professzionális tervezéssel és szakszerű kivitelezéssel a nedvesség vagy penész okozta károk ezen termékek által végre teljesen kizárhatóak a négy fal közül.

A Foamglas cég kiemelkedően pozitív tulajdonságokkal bíró hőszigetelő rendszerei megoldást kínálnak lakóépületek, ipari létesítmények, de középületek, kereskedelmi épületek és nagyobb intézmények hőszigetelésére is egyaránt. A gyártó megoldásait nagy teljesítményre és hosszú tartósságra tervezték, avagy állandó hőszigetelő érték jellemzi.

Mindez a könnyű beépíthetőséggel és rendkívül hosszú élettartammal karöltve olyan páros, ami mindenkit meggyőz, arról nem is beszélve, hogy a terméket a környezetbarát újrahasznosítás jellemzi. Ezek után nem is csoda, hogy jól alkalmazható tartófalak, falak, sőt egyéb nagy terhelésű szerkezetek alatti hőszigetelésre is.