Hagyományos fa nyílászárók modern minőségben

Aki otthonában is a természetességre törekszik, és nem kedveli a modern stílusú, műanyag lakberendezési elemeket, annak természetes, hogy lakását fa nyílászárókkal lássa el.

[wp_ad_camp_1]

A fa nyílászáró már önmagában szép, természetes megjelenést kölcsönöz a helyiségeknek, emellett biztosítja otthonának a „lélegzést” és a hőszigetelést egyaránt. Megfelelő ápolás mellett a fa nyílászárók 30-40 évig is megőrzik szépségüket, tartósságukat. Nem ritka az sem, hogy akár száz éves épületeken látunk még mindig használható fa ablakokat és ajtókat. A régi idők fa nyílászárói azonban még nem voltak ellátva olyan korszerű és hatékony védelemmel és – nevezzük így – extrákkal, mint a mai újonnan gyártott modellek. A faanyag használata máig hasonló, még mindig a fenyő és a tölgy a legnépszerűbb alapanyagok.

A hagyományosnak tekinthető fa nyílászáró kiválasztásakor Önnek nem kell lemondania a modern fejlesztésű megoldásokról sem. A fát egyrészt rendkívül ellenállóvá és tartóssá tehetjük megfelelő felületkezeléssel (festéshez 43 féle szín közül választhat, a népszerű fehértől egészen az antik hatású festésig), másrészt a fa nyílászárók üvegezése megoldható hasonlóan, mint a műanyag nyílászáróké, tehát ha Önnek fontos a hő- és hangszigetelés is, akkor választhatja akár a 3 rétegű üvegezéssel készült fa nyílászárókat. Mindenféle otthonba, minden igényre találhat hagyományos fa nyílászárót, és a legjobb helyen jár, ha minket választott. Szakembereink segítségével Ön megtudhatja, mi a legideálisabb és nem utolsósorban ár-érték arányban a legmegfelelőbb fa nyílászáró otthona számára.

Meglévő nyílászárók cseréje esetén is számíthat ránk, hiszen szabvány és egyedi méretű fa nyílászárókat is forgalmazunk, így biztos, hogy az Ön régi, elöregedett, vagy egyszerűen nem megfelelő nyílászárója helyére is találunk korszerű darabot. Ne feledje tehát, ha egyedi, természetes megjelenésű otthonra vágyik, és szeretné ezt fa nyílászárókkal elérni, avagy kiegészíteni, akkor válassza a modern technológiával készült, de hagyományos fa nyílászárókat az SZG ablak kínálatából. Több, mint 10 éves tapasztalattal a hátunk mögött minden igényre megtaláljuk a legmegfelelőbb műanyag és fa nyílászárókat egyaránt.