Három kritikus év a kapcsolatban

Egy kapcsolatban bármikor előfordulhatnak nehézségek, azonban bizonyos időszakok alatt nagyobb az esély rá, hogy a pár tagjai búcsút intenek egymásnak.

A párkapcsolatban többször is akadhatnak nehézségek, azonban bizonyos időszakok vízválasztónak számítanak. Az első év afféle próbaidőszak a kapcsolatban. Ez az időszak az összecsiszolódásról szól. Ez idő alatt a pár megismeri egymást és ha minden jól megy, akkor akár össze is költöznek, ami szintén egy komoly mérföldkő, hisz ekkor kiderül, hogy a pár lépes-e együtt élni, megismerik egymás furcsa, néha bosszantó szokásait. Elérkezik az első komoly viták ideje is, amikor megtapasztalhatjátok, mennyire tudtok kompromisszumot kötni. A következő kritikus év a harmadik, ami egyfajta fordulópontot jelent a párkapcsolatban. Ekkorra eloszlik a rózsaszín köd és mindketten tisztán látjátok a másik hibáit, hozzászoktatok a jelenlétéhez. Ha eddig még nem bútoroztatok össze, akkor ideje ezen elgondolkodni, valamit a jövőt illetően is, például, hogy akartok-e gyereket, hol szeretnétek együtt élni. Egy szóval, ekkor el kell döntenetek, hogy a másik-e az a személy, akivel le szeretnétek-e élni az életetek.

Ha már 7 éve egy párt alkottok, akkor már 2555 napot együtt töltöttetek, így ekkorra már teljes mértékben kiismertetek a másikat. Az álarc lehullt, teljes mértékben kiismertétek egymást. Ekkorra általában már több dolog is összeköti a pár tagjait. Törekednetek kell arra, hogy továbbra is vonzók legyetek egymás szemében, valamint, hogy a szürke hétköznapokat néha megtörjétek. 7 év után világossá válik, hogy a másikat nem tudjátok megváltoztatni. Törekedni kell rá, hogy újra meglássátok azt az embert a másikban, akibe anno beleszerettetek. Így még sok-sok 7 év vár rátok együtt.