Hasról fogyás könnyen és gyorsan- lehetséges?

Feszes, formás hasra vágyna? Nem szeretne szégyenkezni a strandon a plusz kilók miatt? Tény, hogy nemtől függetlenül a hasi terület bizonyul a leginkább kritikusnak, ha elhízásról van szó. Megoldás azonban létezik, s könnyen lehet, egyszerűbben elérheti a kívánt formákat, mint azt elsőre gondolná.

[wp_ad_camp_1]

A hasi területen már néhány kiló is sokkal többnek mutatkozik, nem is beszélve a puffadás kellemetlenségeiről. A háttérben leggyakrabban az egészségtelen életmód, a rendszeres testmozgás hiánya, és ezek következményeként a lelassult anyagcsere állnak. Abban fitness szakértők és dietetikusok is egyetértenek, hogy a változásokhoz időre van szükség, de ha komolyan gondolja, akkor akár néhány hét alatt is feszesedhet, formálódhat. Ha sportolásról van szó, akkor legjobbnak a futás bizonyul, hiszen amellett, hogy minden izmot átmozgat, a hasat is szó szerint átpucolja. Jelentős túlsúllyal érdemes fokozatosan kezdeni a terhelést, nehogy ízületei lássák kárát. Bár sokan tartanak a súlyzós edzésektől, pedig tény, hogy hatékonyságukhoz kétség sem férhet.

Természetesen az sem mindegy, mi kerül az asztalra, hiszen az álomalak körülbelül nyolcvan százalékban a konyhában készül. A fehér lisztes és cukros ételeket jobb, ha elfelejti, helyettük a zöldségek és a fehérje bevitelére érdemes a hangsúlyt helyezni. Javasolt a szűztea, a csalántea, vagy a kamillatea, de érdemes zsírégető étrend-kiegészítőket is kipróbálni a cél érdekében. A drasztikus kalória megvonáson alapuló étrendek helyett ajánlott életmódváltás keretein belül átalakítani étkezési szokásait, így az elért eredmény a hasi tájékon tartható is lesz. Ne feledkezzen meg a folyadékfogyasztásról sem, a szakértők húsz testsúly kilogrammonként javasolnak egy litert. Legjobbnak az ásványvíz bizonyul, de a frissen facsart levek is jó hasznosak, melyek rosttartalmuknál fogva ráadásul átpucolják a bélrendszert is. Kefir,vagy például útifűmaghéjat tartalmazó készítmények fogyasztásával szintén megtámogathatja a lapos hasat célzó erőfeszítéseit.