Használd ki az alkalmi bárfelszolgáló munkalehetőséget!

Amennyiben rendelkezel felszolgáló tapasztalattal, szereted az emberekkel való munkát, jók a kommunikációs készségeid, de épp nincs állandó munkád, akkor csatlakozz csapatunkhoz. A Kölcsönpincér bárfelszolgáló munkakörbe közvetít munkaerőt alkalmi munkákra a főváros legjobb szállodáiba. Egy-egy ilyen munka nagyon jó lehetőséget kínál mindazok számára, akik szeretnének különböző helyeken komoly nyomatékkal bíró referenciát gyűjteni.

[wp_ad_camp_1]

Az alkalmi bárfelszolgáló munkakör betöltése által igényes és neves helyeken van lehetőség munkát vállalni. Érdemes tudni, hogy partnereink, akik számára a munkaerőt közvetítjük négy és öt csillagos budapesti szállodák, továbbá elismert első osztályú éttermek. Persze a rendezvények nem csak a szállón belül kerülhetnek megrendezésre, hanem azon kívül is, így a bárfelszolgáló munka által házon kívüli helyszíneken is megmutathatod, hogy mit tudsz. Lehetsz felszolgáló a parlamentbe, múzeumokban, de még nagykövetségeken is.

A bárfelszolgáló munka része az italok ajánlása, a pontos rendelésfelvétel és a megrendelt italok felszolgálása. A már gyakorlott bárfelszolgáló segíti a bártender munkáját, így koktélokat készít, egyenrangú tagja a bár csapatnak. Természetesen ahhoz, hogy munkát vállalhass meg kell felelni pár alapvető feltételnek. Fontos a szakirányú végzettség, a munkaterületen szerzett tapasztalat, illetve elengedhetetlen a vendégközpontú gondolkodás és elhivatottság a munka iránt.

A Kölcsönpincér csapata várja jelentkezésed, ha a bárfelszolgáló munka felkeltette az érdeklődésed! Ne feledd, amit mi tudunk nyújtani az a jó fizetés, a karrier lehetőség, tapasztalat szerzés, a rugalmas munkaidő, valamint egyedülálló fejlődési lehetőség nívós helyeken, Budapest legjobb szállodáiban, wellness központjaiban!