Használd ki az alkalmi bárfelszolgáló munkalehetőséget!

Amennyiben rendelkezel felszolgáló tapasztalattal, szereted az emberekkel való munkát, jók a kommunikációs készségeid, de épp nincs állandó munkád, akkor csatlakozz csapatunkhoz. A Kölcsönpincér bárfelszolgáló munkakörbe közvetít munkaerőt alkalmi munkákra a főváros legjobb szállodáiba. Egy-egy ilyen munka nagyon jó lehetőséget kínál mindazok számára, akik szeretnének különböző helyeken komoly nyomatékkal bíró referenciát gyűjteni.

Az alkalmi bárfelszolgáló munkakör betöltése által igényes és neves helyeken van lehetőség munkát vállalni. Érdemes tudni, hogy partnereink, akik számára a munkaerőt közvetítjük négy és öt csillagos budapesti szállodák, továbbá elismert első osztályú éttermek. Persze a rendezvények nem csak a szállón belül kerülhetnek megrendezésre, hanem azon kívül is, így a bárfelszolgáló munka által házon kívüli helyszíneken is megmutathatod, hogy mit tudsz. Lehetsz felszolgáló a parlamentbe, múzeumokban, de még nagykövetségeken is.

A bárfelszolgáló munka része az italok ajánlása, a pontos rendelésfelvétel és a megrendelt italok felszolgálása. A már gyakorlott bárfelszolgáló segíti a bártender munkáját, így koktélokat készít, egyenrangú tagja a bár csapatnak. Természetesen ahhoz, hogy munkát vállalhass meg kell felelni pár alapvető feltételnek. Fontos a szakirányú végzettség, a munkaterületen szerzett tapasztalat, illetve elengedhetetlen a vendégközpontú gondolkodás és elhivatottság a munka iránt.

A Kölcsönpincér csapata várja jelentkezésed, ha a bárfelszolgáló munka felkeltette az érdeklődésed! Ne feledd, amit mi tudunk nyújtani az a jó fizetés, a karrier lehetőség, tapasztalat szerzés, a rugalmas munkaidő, valamint egyedülálló fejlődési lehetőség nívós helyeken, Budapest legjobb szállodáiban, wellness központjaiban!