Használja ki az igényes sík napkollektorok előnyét!

Ha eldöntötte, hogy itt az ideje lépni és végre kihasználni az olyan fantasztikus lehetőségeket, mint a folyamatosan megújuló energiaforrások által biztosított energia, akkor ennek érdekében a Napkollektor Szervin Kft.-nél a lehető legjobb helyen jár, hiszen mi azon vagyunk, hogy az Ön legnagyobb megelégedettségére kiépítsük a legprofibb rendszereket!

[wp_ad_camp_1]

Az egyik leginkább elterjedtebb, a mindenki számára jól ismert napkollektor típus, a sík napkollektor, általunk könnyedén elérhető lehet az Ön számára is. Megbízható, tapasztalt és szakképzett csapatunk igyekszik mindenben az elvárásai szerint eljárni, így például a sík napkollektorok beépítését, illetve szerelését biztosítjuk tetővel párhuzamosan egy állványra, tetősíkból kiemelve, és tetősíkba integrálva, de lapos tetőre is szerelőállvánnyal, sőt még homlokzatra is kiemelő állvánnyal, a homlokzatra párhuzamosan szerelve, továbbá szabadtéren szerelőállványra.

A minőségi sík napkollektor legfőbb jellemzői között meg kell említeni, hogy nagyon esztétikus a megjelenésük, a működésük ugyanakkor rendkívül megbízható, az élettartamuk pedig kifejezetten hosszú. Mindez persze, függ a minőségtől is, ám amiatt nem kell aggódnia, ha mellettünk dönt. A sík napkollektor az átmeneti időszakban nagyon jó hatásfokon működik, így alkalmazási területe a lakás és medence fűtése, valamint használati melegvíz ellátása. A sík kollektorról tökéletes választás az olyan alacsony hőmérsékletű fűtésrendszereknél, mint a padlófűtés, falfűtés.

Forduljon hozzánk Ön is bizalommal, hiszen a Napkollektor Szerviz Kft. készséggel áll rendelkezésére a lehető legjobb termékekkel, az alapos, precíz és gyors munkával! Minden, ami sík napkollektor, minden ami hozzá tartozik az általunk elérhető kedvező feltételek mellett!