Használjunk gyümölcsszűrőt, hogy elkerüljük a konyhai dugulást

Minden háztartásban kellemetlen órákat okozhat akár a fürdőszobai vagy a konyhai lefolyók eldugulása. Legtöbb esetben a zsíros szennyeződések és a benne megtapadó szilárd ételhulladékok az oka, a lefolyók eldugulásának. Ha a házi praktikák nem válnak, be kénytelenek vagyunk duguláselhárítót hívni, akinek vagy sikerül falbontás nélkül elhárítani a makacs dugulást, vagy nem. Fontos a megelőzés, ami sokkal olcsóbb, nincs kellemetlen szag és nem okoz felfordulást.

[wp_ad_camp_1]

Ezért használjunk gyümölcsszűrőt! Mert mielőtt összevásárolna mindenféle lefolyótisztítót, pumpát, sodrót, drótot és egyéb eszközöket, amivel felkészül az esetleges dugulásra, gondolja át, hogy milyen hatékony lehet egy egyszerű gyümölcsszűrű, ami ráadásul csak fillérekbe kerül. Ez egy nagyon egyszerű és mindennél olcsóbb eszköz, ami hatalmas segítséget jelenthet a konyhai dugulások megelőzésében. A gyümölcsszűrőn található lyukak sokkal kisebbek, mint a rendes szűrőké és emiatt lehetetlen, hogy nagyobb ételmaradékok kerüljenek a lefolyóba. Ez az apró műanyag tartozék csodákra képes, hiszen a folyamatos használatával évtizedekre elkerülhetjük a konyhai lefolyó eldugulását. A legkisebb lyukú gyümölcsszűrő sem képes a zsíros folyadékot megszűrni viszont óriási segítséget nyújt abba, hogy semmilyen méretű ételmaradék ne jusson át rajta. Ha el szeretné kerülni a dugulással járó kellemetlenségeket, vásároljon ebből az egyszerű és olcsó eszközből és használja folyamatosan! Próbálja ki ezt a rendkívülien egyszerű megoldást és ne bajlódjon gumitömlővel, ne költsön több ezret vegyszerekre!

Ha már eldugulást észlelt a lefolyóban, nem szabad halogatni az elhárítást, mert az idő múlásával, a költségek is növekednek. Hívja a +36 20 366 80 67 telefonos ügyfélszolgálatunkat, mely az év minden napján és a nap minden órájában elérhető. Akkreditált és magasan képzett szakembereink a legrövidebb időn belül a helyszínre sietnek és a hibafelmérés után, a legjobb árak mellett, hatékony, gyors, profi és tiszta munkát végeznek. Korszerű gépekkel, falbontás nélkül oldják meg a legmakacsabb dugulásokat is. Segítségért vagy tanácsért, kérjen visszahívást, mi állunk rendelkezésére!