Hatékony duguláselhárítás a kádban, házilag

Számos módszer és megoldás létezik, ami segítséget ígér, ha kialakult a dugulás. Éppen ezért érdemes a legtöbb lehetőséget kipróbálni, hiszen lehet, hogy nem is lesz szükség mesterre. Ha viszont nem segítenek a házi módszerek, akkor nem szabad erőltetni, jobb megoldás mestert hívni.

[wp_ad_camp_1]

Ha a házi módszereket választja, jó ha tudja, hogy csak kevés lefolyó-tisztítószer kell,  nem szabad túlzásba esni, hogy a duguláselhárítás XIII. kerület városrészben sikeres legyen. A tisztítószert egy éjszakára hagyja inkább a lefolyóban, majd azt reggel egy nagy lábas forró víz öntse le. Ezután  érdemes vízsugárral is próbálkozni, amit a zuhanyfej lecsavarozása utána flexibilis tusolócsőből nyerhetünk. A kád túlfolyóját hermetikusan be kell eközben fogni, hogy a fellépő túlnyomás hatásosabb legyen.

A duguláselhárítás XIII. kerületben házi módszerekkel segíthet, akkor is, ha a padlóösszefolyó és zuhanytálca dugulás-elhárítása a cél. Amennyiben padlóösszefolyó rendelkezik műanyag bűzelzáró könyökkel, vagy tisztítódugóval, és az egyszerűen eltávolítható, akkor a vízsugaras módszer is is segíthet. A zuhanytálca esetében viszont inkább maradjunk a lefolyótisztítós – forróvizes páros megoldásnál.

Ha a dugulás ezen módszerekkel sem szűnne meg, akkor hívjon szakembert, akik a duguláselhárítást XIII. kerületben gyorsan és tartósan elintézik!