Hatékony szer a biztos duguláselhárítás érdekében

Az csak természetes, hogy Ön is keresi a duguláselhárítás érdekében a leghatékonyabb megoldást, hiszen ki akar folyton mestert hívni, ha egy kis dugulás bosszantja?! Érdemes megismernie a granulátumok által nyújtott praktikus megoldást, hiszen egy olyan anyagról van szó, ami több különféle alapanyagból álló, lúgos kémhatású összetevőket tartalmazó szer.

[wp_ad_camp_1]

A duguláselhárítás granulátum segítségével könnyedén kivitelezhető, hiszen a szer olyan anyagokat tartalmazhat, mint például nitrát, nátrium-karbonát és alumínium. A granulátummal történő duguláselhárítás alkalmazható a legtöbb lefolyó tisztítása esetén.

A granulátum vízzel keveredve lúgot alkot, az alumínium darabkák eközben pedig oxidálódnak. Ennek következtében kialakul egy kémiai reakció, mely hatására hő és hidrogén keletkezik. Az egyveleg fel tudja lazítani a dugulást, így a lefolyó újra működni fog.

A duguláselhárítás fent említett módjáról viszont tudni kell, hogy olykor veszélyes is lehet. Nagyon kell vigyázni, mivel a folyamat közben kellemetlen, szúrós szag keletkezik, ami irritáló hatású. A kilépő gőzt semmiképp ne lélegezze be, tehát mindképp szellőztessen a duguláselhárítás közben, illetve az ajánlott adagolást is tartsa be!