Hirdesse lakását jó helyen

Az Ingatlanok.hu oldalon biztosan megtalálja azt az ingatlant, amit szeretne. Nem számít, hogy kis lakás, kertes ház, emeletes ingatlan, esetleg iparterület, a honlapunkon számos hirdetést talál. Érdemes böngészni ezeket, a kereső segítségével egyszerűen, néhány paraméter megadása után már láthatja is a 200.000 feltöltött ingatlan közül az Önnek megfelelőt. Ha részletesen szeretne keresni, állítsa be a szobák számát, a fűtés jellegét, az ingatlan korát, illetve rengeteg egyéb tulajdonságot.

[wp_ad_camp_1]

Első lakás? Összeköltöznél barátnőddel, vagy ez lesz az első teljesen önálló háztartásod? Nem akadály, az Ingatlanok.hu oldalon biztosan megtalálod a Neked megfelelőt. Keress, szűkíts, vedd fel a hirdetővel egyszerűen a kapcsolatot. Lehet, hogy már jövő héten beköltözhetsz az első kis lakásodba, melyről elmondhatod, hogy a Tiéd. A lakásavatóról mindenesetre szólj a szomszédoknak előre.

Az Ingatlanok.hu-n keresztül el is adhatja ingatlanját, mivel a hazai ingatlanirodák mellett magánhirdetők is használhatják az oldalt. Nálunk ingyenesen hirdethet, oldalunk népszerű, tehát biztosan nem marad figyelmen kívül hirdetése. Bármilyen kategóriájú ingatlant hirdethet, a felület egyszerű, könnyen kezelhető, népszerűséget biztosítunk Önnek, jutalék nélkül. Ha szereti az ügyeit saját maga intézni, szánjon néhány percet a hirdetés feladására, nem fogja megbánni, mivel érdeklődő mindig akad bőven.

Kiadná lakását? Szeretné bérbe adni házát, ingatlanát? Oldalunk, az Ingatlanok.hu jó választás a hirdetésre. Ahelyett, hogy körbejárná az ingatlanirodákat, adja fel hirdetését egyszerűen online, Magyarország egyik legnépszerűbb ingatlanportálján.

Az Ingatlanok.hu csapata folyamatosan azon munkálkodik, hogy egyaránt a hirdetők és a nézelődők is elégedettek legyen szolgáltatásunkkal. Ennek érdekében kényelmi funkciókat vezettünk be az oldalon, el lehet menteni a keresést (mivel az ingatlan kiválasztása nem néhány perces művelet, jól meg kell fontolni), a főoldalon lévő keresőben csak a legfontosabb szempontok szerepelnek, a részletes kereső viszont ki van bővítve minden szemponttal, ami a hirdetett ingatlanokra vonatkozik. Az ingatlan hírek naponta frissülnek, hogy rendszeres látogatóink számára a fontos információkat naponta szállítsuk, illetve érdekes hírekkel szórakoztassunk minden érdeklődőt.